PSD-ul lui Ponta vrea să depună, la rândul său, moțiune împotriva Guvernului Orban: "O facem pentru 20 de milioane de români"


PSD-ul lui Ponta vrea să depună, la rândul său, moțiune împotriva Guvernului Orban: "O facem pentru 20 de milioane de români"

După PSD, s-a trezit și PSD II, zis și Pro România, să spună că va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Dacă în cazul PSD moțiunea de cenzură vine pentru a bloca alegerea primarilor în două tururi, în cazul partidului lui Victor Ponta este vorba despre sabotarea liberalizării sistemului de sănătate. Amintim că ministrul Sănătății, Victor Costache, vrea să modifice legea sănătății în sensul în care asiguratul va putea alege servicii de sănătate unde vrea el, la stat ori privat, beneficiind de banii cu care a contribuit la stat. 

CITIȚI ȘI: Victor Costache liberalizează sistemul de sănătate. Economist: "Se jeluiește toată stânga din România! Asiguratul va putea alege servicii de sănătate unde vrea el, la stat ori privat!"

Astfel, liberalizarea sistemului de sănătate l-a deranjat pe Ponta, conform unui mesaj pe care l-a postat pe Facebook în care încearcă să sperie cetățenii că doar cei bogați vor avea acces la sistemul medical, dar și cel de învățământ:

"Parlamentarii ProRomania vor incepe imediat dupa adoptarea OUG privind Sistemul de sanatate sa stranga semnaturi pentru o motiune de cenzura - si speram ca PSD, UDMR, ALDE si USR ( care nu sunt complici cu Plus la acest jaf) sa ne sprijine!

Indiferent la revolta publica si la gravele probleme de neconstitutionalitate Guvernul va adopta Ordonanta de Urgenta prin care se privatizeaza banii dati de romani Sistemului de Sanatate ( la initiativa Ministrului care “ opereaza sâmbăta și duminica în loc să se ducă în vacanțe” Ludovic Orban dixit 😱😱😱).

Este doar primul pas spre “privatizarea” Statului Roman / vor urma scolile !

In curand serviciile de sanatate si educatie din Romania vor produce bani pentru firmele straine - si vor da acces doar celor 10% dintre romani care au bani multi! Adica se va oficializa statutul de “colonie” cu regim de “jungla” al tarii noastre!

Trebuie sa aparam dreptul fundamental la sanatate al fiecarui roman prin orice mijloace ! Si vom solicita imediat Avocatului Poporului sesizarea CCR !

Inteleg ca PSD si UDMR se lupta acum prin motiunea de cenzura pentru cei aproximativ 2000 de primari ai lor ( cei mai multi oameni capabili si seriosi care se aleg insa si intr-un tur si in doua tururi) ! E timpul insa sa folosim motiunea de cenzura pentru 20 de milioane de romani !".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.