Pușcăriașul Adrian Năstase îndeamnă la xenofobie: ”Deputații PSD vor avea mai mult timp să se certe cu Mustafa!” Shaorma cu pesediști, tămbălău, amenzi și limbaj incalificabil


Pușcăriașul Adrian Năstase îndeamnă la xenofobie: ”Deputații PSD vor avea mai mult timp să se certe cu Mustafa!” Shaorma cu pesediști, tămbălău, amenzi și limbaj incalificabil

Pușcăriașul putinistoid Adrian Năstase – odinioară șef al PSD și premier – intervine cu bocancii în scandalul celor doi deputați pesediști care au făcut tămbălău în incinta unei shaormeii din Centrul Vechi, și se laudă că, dacă ar fi fost el șeful PSD, ar fi anunțat, ”sec, că după alegerile parlamentare cei doi vor avea mai mult timp să meargă noaptea la șaormerie și să se certe cu Mustafa”.

Cu alte cuvinte, Bombonel se pretează să dea amploare și să ducă mai departe răbufnirea xenofobă a deputatului PSD Adrian Solomon care nu numai că a nesocotit cu obrăznicie măsurile anti-coronavirus pe care ceilalți clienți le respectau, dar l-a și jignit incalificabil pe un angajat al shaormeriei, și asta doar din pricina etniei respectivului, care i se adresase cât se poate de politicos.

„Băi, Mustafa, ești în România aicea. Băi, panaramă!”, i s-a adresat Solomon angajatului, căruia a avut impertinența să-i solicite să-i prezinte documentele și actele de angajare, deși așa ceva nu intră deloc în atribuțiile vreunui deputat, oricât de pesedist ar fi el.

Deputații Adrian Solomon și Ionel Stativă au făcut scandal, au refuzat să poarte măștile de protecție, au jignit angajații shormeriei și, într-un final epic, au fost amendați de poliție, nu înainte ca cei doi pesediști să-i jignească și pe agenți.

După tot acest episod rușinos, jenant pentru orice om cu țigla pe casă, Adrian Năstase găsește de cuviință să iasă la rampă, pe blog, și să incite la ”ceartă” cu ”Mustafa”. De notat și că Bombonel insistă că cei doi pesediști ar fi fost niște victime nevinovate ale unei operațiuni lansate de guvernul PNL:

”A fost declansat, prin mai multe site-uri de stiri si televiziuni, „mega-scandalul” celor doi deputati PSD bonomi (grasuti si cu chelie) care au cotropit, in miez de noapte, fără măsti, o saormerie. Acolo, vajnicii apărători ai ministrului PNL de la interne au intervenit operativ si i-au amendat. In apel, cei doi deputati au mai primit cate o amendă.  

La stiri, filmuletul respectiv bate imaginile cu inundatii sau căderea guvernului din Franta. De două zile, PSD se ocupă să explice că cei doi nu au avut mandat de la partid pentru a merge să consume saorma in Centrul (istoric) vechi al Capitalei.

În locul lor, as fi anuntat, sec, imediat, că după alegerile parlamentare cei doi vor avea mai mult timp să meargă noaptea la saormerie si să se certe cu Mustafa”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.