Rareș Bogdan avertizează liberalii să închidă ușile PNL în calea celor care vor să fugă din PSD și ALDE: "Traseismul este cea mai mare plagă a acestei țări! Mă voi opune total!"


Rareș Bogdan avertizează liberalii să închidă ușile PNL în calea celor care vor să fugă din PSD și ALDE: "Traseismul este cea mai mare plagă a acestei țări! Mă voi opune total!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni seară, în cadrul unui live pe Facebook, că se va opune prin toate mijloacele "primirii vreunui lider, primar, deputat, senator PSD sau ALDE de către Partidul Național Liberal".

Totodată, europarlamentarul a subliniat că "traseismul este cea mai mare plagă a acestei țări", România neputând fi schimbată dacă este tolerat acest fenomen politic. Astfel, Rareș Bogdan a transmis românilor să semnaleze orice caz în care liberalii stau de vorbă sau negociază cu reprezentanți ai ALDE sau PSD. 

Redăm declarația liberalului Rareș Bogdan:

"Dacă aflați că într-o localitate cineva negociază, stă de vorbă cu reprezentanți ai ALDE sau PSD anunțați-ne imediat. Am spus-o și o repet că mă voi opune total primirii vreunui lider, primar, deputat, senator PSD sau ALDE de către PNL. Lucrurile sunt extrem de clare și nu schimb acest lucru. Nu sunt de acord și voi face scandal total, voi folosi drept de veto, voi lua poziție publică. Atât timp cât eu sunt în PNL și am un cuvânt de spus niciun primar nu are ce căuta în partid, ci să meargă acolo la Dragnea direct, să se ducă cu Șerban Nicolae, Dăncilă, nu cu Patidul Național Liberal. Am fost în opoziție, suntem de 6 ani în opoziție, vrem să schimbăm România din temelii și nu o putem face cu traseismul. Traseismul este cea mai mare plagă a acestei țări. Cu traseiști nu schimbi o țară. Nu ai cum să schimbi o țară cu traseiști. Nu mă interesează că organizații întregi ALDE vor să treacă la PNL, nu mă interesează că primari importanți ai PSD vor să fugă. Atât timp cât n-au luat poziție împotriva lui Liviu Dragnea când călărea statul, cât nu au luat poziție împotriva lui Tăriceanu când făcea același lucru, astăzi PNL nu are dreptul să fie scut și nici umbrelă pentru astfel de personaje. Ne-au votat 2 milioane și jumătate de oameni, sunt absolut convins că președintele va fi votat de 6-7 milioane de români și, de asemenea, sunt convins că PNL care are în acest moment 32% este în creștere, iar după alegerile prezidențiale și locale putem scoate un scor istoric care să ne ducă spre guvernare pentru a schimba România", a spus liberalul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.