Rareș Bogdan NU va candida la Primăria Capitalei


Rareș Bogdan NU va candida la Primăria Capitalei

Rareș Bogdan a anunțat că nu va candida pentru primăria Bucureștiului în 2020 în ciuda zvonurilor care au fost rostogolite pe perioada ultimelor zile. 

Totodată, liberalul a precizat că va susține foarte mulți candidați și primari în funcție din diverse orașe pentru a avea câștig de cauză în fața celor din PSD și ALDE.

"Am promis în campania aceasta că voi sprijini foarte mulţi candidaţi ai noştri, primari în funcţie sau candidaţi în diverse oraşe, de la Lugoj la multe comune şi oraşe. Târgu Mureş e pentru mine o bătălie cruntă, pentru că acolo am avut un primar care s-a dovedit că a căzut în mrejele lui Călin Popescu-Tăriceanu şi ţin foarte mult ca cei care au trădat în ultimele două săptămâni să fie contracandidaţi de liberali foarte puternici. Acolo am o miză directă pentru a-l îndepărta pe Florea de la Primăria Târgu Mureş. Mă voi ocupa prioritar de aceste zone şi nu e scopul meu să candidez. Eu sunt convins că PNL are oameni extrem de valoroşi care pot să o contracandideze şi să şi câştige în faţa doamnei Firea, care e un candidat facil, pentru că nu a făcut nimic şi va fi uşor de bătut. Nu voi candida la Primăria Bucureşti. Am alte planuri", a precizat Rareş Bogdan, la Parlament, are loc BEX al PNL, conform agerpres.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.