Relatare șocantă a unui șofer de camion. Cum au reușit mai mulți români care nu cred în COVID-19 să bulverseze o benzinărie din Cehia. Angajații au blocat ușile și au chemat poliția


Relatare șocantă a unui șofer de camion. Cum au reușit mai mulți români care nu cred în COVID-19 să bulverseze o benzinărie din Cehia. Angajații au blocat ușile și au chemat poliția

Un șofer român de camion povestește într-o postare pe Facebook o întâmplare dintr-o benzinărie din Cehia ai cărei protagoniști au fost aproximativ 20 de români coborâți dintr-un autocar cu numere de Timiș ca-n vremurile în care nu exista COVID-19, distanțare socială și măsuri speciale de protecție. Când au remarcat că niciunul din români nu purta mască, angajații unei benzinării din Rozvadov, regiunea Plzen, au intrat în panică, au blocat ușile și au chemat poliția care a ajuns la fața locului în doar câteva minute. Ce au pățit românii iresponsabili care se cred mai deștepți ca toată planeta vă invităm să citiți mai jos în postarea martorului ocular.

Gabi Preda:

„Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete. Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre. Personalul benzinăriei blochează ușile și cheamă poliția care a ajuns în 10 min. Rezultat: fiecăruia din cei care erau înăuntru li s-a dat câte o mască și o amendă! Nu a scăpat unul! Benzinăria a fost redeschisă după dezinfecție. DIFERENȚA DINTRE NOI ȘI EUROPA! ”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.