SCANDALOS: Procurorul comunist Norica Nicolai a băgat la PUȘCĂRIE un om nevinovat, în '87. Acum deschide lista ALDE pentru Parlamentul European


SCANDALOS: Procurorul comunist Norica Nicolai a băgat la PUȘCĂRIE un om nevinovat, în '87. Acum deschide lista ALDE pentru Parlamentul European

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) le amintește liderilor PSD-ALDE, prin intermediul unei postări pe Facebook, că Norica Nicolai – ”premiată” cu locul I pe lista ALDE pentru Parlamentul European – a băgat un om nevinovat în pușcărie, pe vremea când era procuror comunist, în 1987.

Când a fost descoperită nenorocirea pe care o comisese, Norica Nicolai a ”reparat” totul, băgându-l pe făptașul real la pușcărie fără ca acesta să mai beneficieze de un proces.

Podul.ro vă prezintă relatarea lui Mircea Marian.

”Pentru ăștia din ALDE și PSD care latră la Augustin Lazăr, aș vrea să reamintesc o istorie despre doamna procuror Norica Clinci, azi Norica Nicolai, locul I pe listele ALDE la PE.

În anul 1987, doamna procuror a băgat la pușcărie un om nevinovat care, ghinion, avea același nume și prenume ca făptuitorul real, dar alte date de stare civilă. Abia după ce nevinovatul a fost condamnat și încarcerat, poliția a descoperit că băgaseră la zdup persoana greșită.

Ce a făcut Norica Nicolai ca să dreagă această nenorocire? Pur și simplu a schimbat datele din mandatul de arestare, iar făptuitorul real a intrat la pușcărie fără să mai beneficieze de vreun proces!!!

Kafka. Kafka.

Hai cu lustrația aceea mai repede. Nu-i prea târziu”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.