Se ascut cuțitele! Codrin Ștefănescu anunță candidatura lui Teodorovici la șefia PSD! Dacă Marcel Ciolacu va câștiga, Ștefănescu și acoliții săi vor pleca la partidul controlat de pușcăriașul Dan Voiculescu


Se ascut cuțitele! Codrin Ștefănescu anunță candidatura lui Teodorovici la șefia PSD! Dacă Marcel Ciolacu va câștiga, Ștefănescu și acoliții săi vor pleca la partidul controlat de pușcăriașul Dan Voiculescu

După ce tratează de o manieră caraghioasă numeroasele acuzații privind blaturile PSD-PNL, în sensul ”să fie trădare dar să știm și noi”, incorigibilul Codrin Ștefănescu îl îndeamnă pe fantele Eugen Teodorovici, pe Facebook, să-și anunțe candidatura la președinția PSD pentru a-l răsturna pe Marcel Ciolacu.  

”Dragi membri, simpatizanti si votanti ai PSD! Nu existā niciun blat intre PSD si PNL! Exista doar intre Ciolacu-Orban si sefii lor supremi. Cā sefii lor sunt de la Cotroceni, din padurea Baneasa, din case conspirative, asta chiar nu mai conteazā! Iar tu, dragā Eugen Teodorovici, când ai de gänd sā-ti anunti candidatura pentru functia de presedinte al partidului? Vrei sā te rugām?”, scrie Ștefănescu.

Potrivit surselor Podul.ro, dacă gruparea lui Marcel Ciolacu și a Gabrielei Firea se va impune la viitorul congres (care a fost amânat din pricina pandemiei), Codrin Ștefănescu (laolaltă cu junele putinist Pleșoianu și alții) se va orienta spre partidulețul controlat de fostul turnător securist Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun. Ceea ce ar reprezenta un fel de întoarcere acasă, având în vedere că PRM nu mai există și că extremistul CV Tudor a sucombat. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.