Se încheie șarada dubiosului Daniel Chițoiu. Fostul ministru, obligat să se externeze de la Spitalul Floreasca și să răspundă în fața anchetatorilor

Purtătorul de cuvântul al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a anunțat joi că Daniel Chițoiu va fi externat astăzi, după numai două zile de când s-a refugiat la secția de Reanimare.

Fostul ministru Daniel Chițoiu va fi externat joi, după ce vor fi finalizate actele procedurii, a declarat Bogdan Oprița, potrivit G4Media.

Surse din cadrul spitalului au spus că Daniel Chițoiu a fost transferat marți pe secția de Terapie Intensivă. De altfel, purtătorul de cuvânt al unității sanitare a confirmat că fostul ministru este la Reanimare, dar nu a putut preciza momentul exact când el a ajuns la această secție.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului în care a fost implicat Chițoiu, în urma căruia doi soți și-au pierdut viața.

Anchetatorii cred că mașina condusă de secretarul general ALDE ar fi pătruns pe contrasens, iar imediat după producerea accidentului au existat declarații verbale contradictorii. În plus, poziția mașinilor nu conducea către o ipoteză clară asupra vinovăției.