Un expert în securitate îl LINȘEAZĂ pe "Kuzmin" Gușă: Un MITOMAN și un manipulator anti-occidental. Harașo!


Un expert în securitate îl LINȘEAZĂ pe "Kuzmin" Gușă: Un MITOMAN și un manipulator anti-occidental. Harașo!

Expertul în securitate Iulian Fota îl desființează pe Cozmin Gușă, pe care-l numește Kuzmin Gușă – uzitând titulatura lansată de jurnalistul Oreste Teodorescu, care face trimitere la ambasadorul Federației Ruse, Valeri Kuzmin, notoriu pentru acțiuniile și declarațiile sale antiromânești –, după ce boss-ul Realitatea TV s-a grăbit să se bage-n seamă în emisiunea lui Rareș Bogdan, miercuri seară, pentru a revărasa cele mai duhnitoare minciuni și lături la adresa Laurei Codruța Kovesi.   

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lansate de Iulian Fota pe Facebook.

”Kuzmin Gușă a intrat peste Rareș ca să-i taie macaroana și să dea și el cu o piatră în Kovesi. Mai ales că doar cu câteva minute mai devreme Rareș a avut-o pe telefon pe Ioana Ene Dogioiu, care, ca de obicei, a fost remarcabilă. Kuzmine, Kuzmine, nu-ți mai place în democrație. Haraso!

Iar mincinosul și mitomanul de Kuzmin Gușă (îmi place tenta asta rusească, marca Oreste), pe mână cu alți anti-occidentali, vezi derapajele recente ale lui Andronic, participă și el la ofensiva anti-servicii. Manipulând niște legături inexistente, via județul Sălaj, încearcă să recredibilizeze prostia cu <statul paralel>. Chiar dacă a eșuat la Arad, unde parazitarea lui Coldea nu a ținut (vezi audiențele jalnice), mai încearcă odată. În maniera tipică, doar vorbe, multe minciuni și calomnii dar fără fapte, fără dovezi”, scrie Iulian Fota.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.