Un senator dezvăluie cum îi racolează AGENȚII Chinei comuniste pe parlamentarii români: excursii de LUX și lobby pentru Huawei!


Un senator dezvăluie cum îi racolează AGENȚII Chinei comuniste pe parlamentarii români: excursii de LUX și lobby pentru Huawei!

În plină pandemie chinezească, senatorul PMP Cristian Lungu face o dezvăluire explozivă, în emisiunea online găzduită de scriitorul și politicianul Mihail Neamțu, ”Vocea libertății.

Nici mai mult, nici mai puțin, Lungu – președinte al PMP Cluj-Napoca – susține că deține informații potrivit cărora unii dintre parlamentarii români sunt abordați de agenții de influență ai Chinei comuniste și purtați prin excursii de lux în țara genocidarului Mao, unde sunt convinși, lămuriți sau informați, cu tot luxul aferent, că ”România trebuie să implementeze 5 G cu tehnologie Huawei”, companie notorie pentru antecedentele sale privind spionajul de orice factură.

La emisiune au mai participat analistul Iulian Chifu, director al Centrului pentru Prevenirea Conflictelor, și jurnalistul Răzvan Gheorghe (Podul.ro).

Cristian Lungu: În 2016, Senatul României ne-a oferit tehnologie chinezească, de la Huawei. Telefoanele noastre care ne-au venit, vă dați seama…

Mihail Neamțu: Dumneavoastră, senator, ați primit un cadou de la Huawei?

Cristian Lungu: Da. Și vă dați seama că nu-l folosesc. Folosesc un telefon pe jumătate chinezesc, dacă vreți, un Apple.

Mihail Neamțu: Un măr mai puțin otrăvit…

Cristian Lungu: Vă dați seama de nivelul de penetrare sau de nivelul de influență pe care China comunistă îl are în România, dacă senatorilor li se oferă ca telefon de serviciu un Huawei? Am auzit și am informații care îmi arată mie că o parte chiar din colegii din Parlament sunt abordați și sunt duși în diferite excursii, să le spunem așa, în China comunistă, pe subiectul 5 G și Huawei, pentru a fi, dacă vreți, convinși, sau lămuriți, sau informați, alegeți dumneavoastră ce doriți din verbele acestea, cum că România trebuie să implementeze 5 G cu tehnologie Huawei. Asta cred că spune tot.

Urmăriți acest fragment în intervalul 46.33 – 47.47 accesând video-ul AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.