USR-ista Clotilde Armand îl desființează pe fantele Teodorovici: Un frustrat și un analfabet în materie de finanțe! Profilul unui ”socialist caviar needucat”


USR-ista Clotilde Armand îl desființează pe fantele Teodorovici: Un frustrat și un analfabet în materie de finanțe! Profilul unui ”socialist caviar needucat”

 USR-ista Clotilde Armand șterge pe jos cu fostul ministru PSD-ist al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici (aka ”Discotecă”), pe Facebook, după ce acesta l-a jignit pe generalul Nicolae Ciucă, ministrul propus al Apărării.

Armand avertizează că Orlando Teodorovici este ”un frustrat care jignește ziariști, un analfabet în finanțe, un mare datornic al statului român, un ministru care se luptă cu Viorica Dăncilă la tenis de masă, un socialist caviar needucat”.

”<Îmi e rușine de rușinea lui>, '<Mă întreb, oare care sunt meritele acestui General?> – Orlando Teodorovici, despre generalul Nicolae Ciucă (ministrul propus al Apărarii).

Să-i explicăm d-lui Teodorovici cine este acest gerneral:
- Generalul Nicolae Ciucă a primit Medalia de onoare a Forţelor pentru Operaţii Speciale ale Statelor Unite ale Americii;
- A condus personal o misiune de luptă (14-15 mai 2004, lupta pentru podul peste Eufrat în Irak);
- A participat la Misiunea Enduring Freedom I, Afganistan;
- A câștigat gradele în teatrele de operațiuni;
- A absolvit mai multe cursuri militare în SUA.

Cine este Orlando Teodorovici? Un frustrat care jignește ziariști, un analfabet în materie de finanțe, un mare datornic al statului român, un ministru care se luptă cu Viorica Dăncilă la tenis de masă, un socialist caviar needucat.

P.S.: Asta în timp ce ministrul PSD al Apărării nu a făcut armata”, scrie Clotilde Armand.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.