VIDEO Abjecția unui fost ministru al Apărării în cazul de la Caracal. Dobrițoiu a insinuat că Alexandra și Luiza au fost trimise la baza militară americană de la Deveselu pentru a fi dame de companie


VIDEO Abjecția unui fost ministru al Apărării în cazul de la Caracal. Dobrițoiu a insinuat că Alexandra și Luiza au fost trimise la baza militară americană de la Deveselu pentru a fi dame de companie

În cursul serii de joi, 8 august, a avut loc o scenă mai mult decât halucinantă și condamnabilă la trompeta de propagandă a lui Felix Dan Voiculescu, Antena 3. Ajungându-se la tema cazului ororii de la Caracal, atenție, un fost ministru al Apărării a început să facă propagandă rusească în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", scenă care i-a determinat până și pe Gâdea și Badea să se opună. 

Concret, este vorba de fostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu care s-a cocoțat abject pe cazul de la Caracal pentru a ataca partenerii stategici americani insinuând că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, fetele despre care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis, au fost trimise la Baza militară americană de la Deveselu pe post de dame de companie pentru soldați, monstrul de la Cracal fiind membru al unei rețele de trafic de persoane.

"Vorbim despre un orășel la șapte km de Deveselu, cu toată dragostea", a spus Mircea Badea. 

"Asta e cheia, domnu' Badea! Uitați-vă, nu am spus-o până acum, dar au fost în presă niște speculații că niște oameni care lucrează în interiorul bazei au fost alimentați cu fel și fel de dame de companie. Tot presa spunea că ar fi fost repatriați în SUA și, cu alte cuvinte, apare teoria lupului singuratic...", a elucubrat Corneliu Dobrițoiu.

Urmăriți scena halucinantă de la 4:15:



Această intoxicare a fost propagadă cu câteva zile în urmă exact de trompeta Rusiei, publicația Sputnik, și de patronul Realitatea TV Cozmin Gușă, așa cum veți vedea în următoarele imagini:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.