VIDEO Carmen Avram și Ludovic Orban, experți în ode politice. Cum au ajuns Dăncilă și Iohannis să fie numiți "generali"

Eurodeputata PSD Carmen Avram a postat pe pagina sa de Facebook o adevarată odă închinată Vioricăi Dăncilă după "dezbaterea" de marți. Avram a spus că Dăncilă s-a comportat un „general neînfricat”.

„Am văzut în seara asta o femeie, ca un general neînfricat, care a stat în picioare, drepți, în fața tirului agresiv şi nemilos de întrebări, răspunzând calm, timp de 3 ore şi jumătate (inclusiv ora de la A3). Şi am mai văzut un om, care n-a avut curajul să plece la război. Doar l-a mimat, aşezat confortabil, în fotoliu, primind cu îngăduință plecăciunile şi peria de scame.

N-am văzut niciodată un contrast mai puternic, mai devastator, între doi combatanți care luptă pentru acelaşi lucru. Păstrați impresiile din seara asta şi mergeți cu ele duminică, la vot! #teamdancila”, a scris Carmen Avram pe Facebook.

Postarea pesedistei Carmen Avram amintește de o ieșire asemănătoare din partea lui Ludovic Orban, în 2014. La acea vreme, prezidențiabilul Klaus Iohannis era numit "generalul pentru care merită să ne sacrificăm fiecare minut".

Urmăriți video cu declarația lui Ludovic Orban: