VIDEO Cel mai grav moment în care Viorica a spus prostii citind de pe foaie. Gafă diplomatică de proporții imense


VIDEO Cel mai grav moment în care Viorica a spus prostii citind de pe foaie. Gafă diplomatică de proporții imense

Viorica Dăncilă a fost convocată luni, 4 martie, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea “Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”, la solicitarea PNL. 

La un moment dat, Viorica s-a pierdut cu firea în fața celor din opoziție care vociferau în timpul discursului ei și le-a transmis următoarele:

Decât să vorbesc liber și să spun prostii mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte”, a spus premierul. 

”Nu mă cobor, sunteți prea jos ca să vă răspund”, i-a zis Viorica unui Parlamentar care o critica virulent.

Nu este probabil ultimul episod în care Viorica se face de râs, cazurile precedente de gafe oferindu-ne certitudinea că vor mai urma și altele. Unele gafe au avut și proporții diplomatice majore întrucât acestea s-au petrecut în cadrul unor întâlniri oficiale în străinătate. Una din cele mai grave elucubrații ale Vioricăi a fost cea în care a vorbit despre NATO afirmând: "trebuie să descurajăm Alianța în ansamblul său"

Pe această cale, dorim să îi atragem atenția Vioricăi că a citit de pe foaie când a afirmat că Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) trebuie descurajată.

Puteți vedea AICI video de la minutul 7:50 cu momentul în care Viorica a spus că NATO trebuie descurajată 

"Am transmis susținerea Guvernului României față de progresele importante în procesul de adaptare a NATO la noile realități și am accentuat asupra necesității ca acest proces să continue. Consolidarea posturii de apărare și descurajarea Alianței în ansamblul său rămâne o prioritate care necesită eforturi susținute din partea tuturor aliaților", a spus Viorica Dăncilă, în cadrul unei conferințe de presă comună cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.