VIDEO Cuc și PSD și-au bătut joc de români. Ioana Constantin: "Știți unde sunt? Pe faimosul drum expres Craiova-Pitești! E un mare câmp!"


VIDEO Cuc și PSD și-au bătut joc de români. Ioana Constantin: "Știți unde sunt? Pe faimosul drum expres Craiova-Pitești! E un mare câmp!"

Liviu Dragnea, ministrul Transporturior Răzvan Cuc, Olguța Vasilescu și Claudiu Manda participau cu câteva zile înaintea alegerilor europarlamentare la inaugurarea lucrărilor de construcție a drumului expres Pitești – Craiova.

Secretarul adjunct al PMP, Ioana Constantin, a făcut o vizită la fața locului în data de 20 august pentru a lua act de stadiul lucrărilor. Surpriză? Nu neapărat, căci vorbim de PSD. Nu mai era nimic în locul unde ar fi trebuit să se construiască drumul, ci un câmp și atât, niciun utilaj, niciun muncitor, nicio bordură, ci, așa cum veți vedea în filmarea de la finalul articolului, un biet țăruș bătut de vânt. 

"Bună ziua! Domnu' Cuc, poate îi dați și domnului Dragnea, poate și domnului Manda, poate și doamnei Lia Olguța Vasilescu această înregistrare. Știți unde sunt? Pe faimosul drum expres Craiova-Pitești. Mai țineți minte? Domnul Dragnea, cu mare fast, cu bordurile, cu domnul Manda, cu tot PSD-ul, pe 23 mai, înainte de alegerile europarlamentare, da, inaugurau cu mare fast drumul expres Craiova-Pitești. Aici suntem, pe drumul expres Craiova-Pitești. A, și colegii de aici sunt colegii mei de la PMP Dolj, adică nu vă mai imaginați că mai e vreun utilaj, vreun muncitor, vreo bordură, orice. Nimic! Este un mare câmp. Nimic n-a mai rămas!", descrie situația Ioana Constantin. 

Comunicatul Ioanei Constantin:

"Strania poveste a (filmului) drumului expres Craiova - Pitești sau cum s-a turnat cel mai ieftin film despre infrastructură

Ieri (nu) se lucra de zor la drumul expres, după cum vedeți pe imagini. Fară utilaje, fără muncitori, direct din dronă probabil. În urmă cu câteva zile aflam că fermierii din zonă i-ar fi făcut plângere penală constructorului. Desigur, nici înainte de aceste plângeri nu se lucra. La nici 2 zile de la marea inaugurare, oamenii din zonă arătau cu imagini cum lucrările încetaseră.

Cu borduri, cu utilaje, cu “pamblici”, Dragnea inaugura înainte de europarlamentare începerea lucrărilor la drumul expres Craiova - Pitești. După ce au greșit documentația și au pierdut banii europeni, te gândeai că măcar să toarne o palmă de asflat sunt în stare. Nu sunt. Au dispărut rapid și utilajele, au dispărut și bordurile (nici până azi nu știm care a fost rolul lor inițial), au dispărut și muncitorii. A rămas mult praf (în ochi).

Practic, Dragnea et. co au regizat începerea lucrărilor la un drum expres, iar după 3 luni nici măcar o bordură nu a mai rămas în acel loc. Întâi inaugurăm, apoi vin fermierii și fac plângeri penale sau descoperim că sunt probleme cu exproprierile sau găsim lilieci prin peșteri sau urși pentru care trebuie să construim vreun tunel", transmite Ioana Constantin. 

Redăm filmarea Ioanei Constantin în cele ce urmează:



Vă prezentăm și video cu marea inaugurare PSD-istă din data de 23 mai:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.