VIDEO. Instituție publică din Vaslui sau bodegă? Unul din șefii județului a venit beat pulbere la birou, a cântat și i-a spus unui jurnalist că-l doar în „p..ă”


VIDEO. Instituție publică din Vaslui sau bodegă?  Unul din șefii județului a venit beat pulbere la birou, a cântat și i-a spus unui jurnalist că-l doar în „p..ă”

Un jurnalist de la Vremea Nouă – publicație patronată de Lucian Timofticiuc, unul din consilierii cu probleme penale ai ministrului Victor Costache - a realizat o filmare memorabilă care îl are în prim plan pe directorul Inspecţiei de Stat în Construcţii Vaslui, Cornel Alexa, în ținută regulamentară de birou (cămașă, cravată), dar aparent beat criță, cu probleme serioase de echilibru și cu chef de vorbit măscări, chiar dacă vorbele mai mult îl încurcau decât îl ajutau să se exprime.

Incoerent și cu gesturi teatrale, directorul Alexa s-a căznit să răspundă la câteva din întrebările jurnalistului.  S-a enervat însă din senin pe un „căcăcios” care i-ar fi creat o serie de probleme cu un teren și s-a pierdut în explicații fără nicio noimă. Din discursul chinuit al șefului de la ISC se înțeleg mai ales câteva cuvinte deocheate. Concluzia care se desprinde din interacțiunea jurnalist - funcționar e că pe acesta din urmă îl doare, oricum „ în p…ă”  pentru că „nu mor caii când vor câinii”.

Directorul Cornel Alexa a încheiat interviul cântându-i jurnalistului de la Vremea Nouă: “Să-mi cânți, cobzar bătrân, ceva/ Să-mi cânți ce stii mai bine/ Că vin ţi-oi da, si bani ţi-oi da/ Şi haina de pe mine”.

Potrivit adevărul.ro, Alexa este director al ISC Vaslui de mai mulţi ani, funcție în care e susținut de PSD. Colegii de la ISC susţin că la nivelul instituţiei se știe că șeful vine adesea la serviciu în stare avansată de ebrietate.

Sursa foto: captură youtube Vremea Noua



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.