VIDEO. Momente emoționante la UNTOLD: DJ Don Diablo i-a dedicat o melodie Alexandrei Măceșanu: "Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi!"

UNTOLD#5 a venit cu un moment de-a dreptul emoționant. În cursul celei de-a treia seri a festivalului, DJ-ul Don Diablo a dedicat o melodie Alexandrei Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de monstrul de la Caracal Gheorghe Dincă.

"Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi", a fost mesajul rostit de pe scena Cluj Arena, în timpul concertului susţinut de DJ Don Diablo, la UNTOLD.O mare parte dintre cei 100 de mii de fani prezenți la festival și-au aprins luminile de la telefoane, iar la finalul melodiei publicul a aplaudat.

Totodată, o fană prezentă la festival relatează că o parte din mulțime, la finalul momentului dedicat Alexandrei, și-a revărsat furia împotriva grupului infracțional organizat care guvernează România, Partidul Social Democrat. 

"You will be missed, you will not be forgotten”.

Cel mai emoționant moment de la UNTOLD, când dj-ul olandez, Don Diablo, a dedicat o melodie Alexandrei. La sfârșit, o parte din mulțime a scandat m*** PSD. Așa e, nu vom uita. Cum nu am uitat nici de Colectiv", scrie pe Facebook Ioana Laura Cucoș, o fană prezentă la festival.