VIDEO Ludovic Orban le dă frisoane celor din PSD: Există o majoritate în Camera Deputaților care susține alegerea primarilor în două tururi!

Premierul Ludovic Orban le-a dat frisoane celor din PSD, anunțând miercuri, după întâlnirea cu liderii grupurilor parlamentare, că a constatat că există o majoritatea în Camera Deputaţilor pentru susţinerea proiectului care vizează alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

"Eu vă spun că am constatat că există o majoritate în Camera Deputaţilor pentru susţinerea acestui proiect. Totul e să ne mobilizăm şi să reuşim să introducem pe ordinea de zi a Plenului pentru că, dacă suntem mobilizaţi, deţinem voturile necesare pentru a putea asigura reuşita acestui demers. Vom continua discuțiile pe această temă”, a declarat, miercuri, Ludovic Orban.

Premierul a mai spus că președintele Pro România, Victor Ponta, sprijină acest demers.

”Domnul Ponta a spus că sprijină, atât modificarea legii care vizează alegerea primarilor şi anume susţine alegerea primarilor cu 50% plus unu dintre votanţi în două tururi şi, de asemenea, susţine şi proiectul de lege de alegere a preşedinţilor de consilii judeţene de către consilierii judeţeni”, a mai spus Orban.

Vedeți video mai jos: