VIDEO. Paranghelie mare la Rahova cu muzică și artificii la eliberarea interlopului Emi Pian, din clanul Duduienilor. „Să mor io și toată familia mea, rana dacă nu m-a întărit mai rău decât eram vreodată”


VIDEO. Paranghelie mare la Rahova cu muzică și artificii la eliberarea interlopului Emi Pian, din clanul Duduienilor. „Să mor io și toată familia mea, rana dacă nu m-a întărit mai rău decât eram vreodată”

Rochii de nuntă, foc de artificii, muzică, strigăte de bucurie și râuri de șampanie, zilele trecute, în fața Penitenciarului Rahova, la eliberarea unui temut interlop din clanul Duduienilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian. Toată nebunia a fost filmată și postată pe youtube.

„Hai Emi, Hai Emi”, i-au strigat nerăbdători și emoționați susținătorii în timp ce porțile de la Rahova se deschideau încet ca într-un film de acțiune, tensionând și mai mult momentul.

„Băi, aplauze”, a sugerat un bărbat, iar mulțimea a început să-și lovească palmele cu entuziam. În câteva secunde a apărut și multașteptatul interlop care și-a strâns familia la piept gras și gătit în tricou alb, pe bubuituri de artificii și muzică dată la maxim printr-o stație de amplificare.

„Să trăiască și prietenii mei, și dușmanii mei, și oamenii care mi-au făcut bine, și ăia care mi-au făcut rău. Să vă dea Dumnezeu sănătate la tot. (...) Ce vreau să vă spun?! Să mor io și toată familia mea, rana dacă nu m-a întărit mai rău decât eram vreodată”, spune „regele” Emi într-una din filmările urcate pe youtube.

Potrivit ziare.com, interlopul a ieșit de la Rahova după ce a fost condamnat definitiv, pe 13 octombrie 2017, la 3 ani și 8 luni pentru infracțiunea de șantaj, camătă și influențarea declarațiilor.

Decizia de eliberare condiționată a fost dată pe 4 septembrie 2019, de Judecătoria Sectorului 5.

"Intervalul cuprins între dată liberarii condiționate și 16 ianuarie 2021 constituie termen de supraveghere. Atrage atenția petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberarii condiționate, în cazul în care va mai comite noi infracțiuni," se arată în mînuță, potrivit portalului instanțelor.

Sentința nu a fost contestată de procurori, așa că a rămas definitivă după 3 zile.





„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.