VIDEO Se rupe lanțul de iubire? Ponta, atac la Tăriceanu: "Nu știu dacă îl mai susțin de Diaconu, fiind aliați cu PNL"


VIDEO Se rupe lanțul de iubire? Ponta, atac la Tăriceanu: "Nu știu dacă îl mai susțin de Diaconu, fiind aliați cu PNL"

După ce a anunțat că nu va vota învestitura guvernului PNL, Ponta a lansat un atac și la adresa partenerului său de alianță, Călin Popescu Tăriceanu.

CITIȚI ȘI: Negocierile PNL-Pro România au eșuat. Ponta dă cu flit Guvernului Orban

„Avem o singură alianță între Pro Romania și ALDE, anume pentru susținerea candidatului Mircea Diaconu. Noi îl susținem pe Mircea Diaconu, nu știu dacă cei de la ALDE, acum fiind aliați cu PNL-ul care îl au pe Iohannis candidat dacă pot să îl susțină pe Diaconu, a declarat Ponta după consultările cu premierul desemnat, Ludovic Orban.

Anterior, Ponta declarase că: "nu era nicio surpriză că noi, cei de la Pro România, nu vom vota pentru învestirea Guvernului PNL".

Urmărește secvența video de la 12:41:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.