VIDEO. Senatoarea din Vaslui urmărită de „servicii”, mai zdruncinată pe partea de UE decât Carmen Avram. Pesedista spune că europarlamentarii trebuie să-i reprezinte pe copiii care se plimbă cu bicicleta prin parc


VIDEO. Senatoarea din Vaslui urmărită de „servicii”, mai zdruncinată pe partea de UE decât Carmen Avram. Pesedista spune că europarlamentarii trebuie să-i reprezinte pe copiii care se plimbă cu bicicleta prin parc

Răvășită la coafură și roșie la sacou, senatoarea PSD Gabriela Crețu, partenera de viață a baronului Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a reușit o nouă ieșire publică de senzație, de data asta chiar în orașul care i-a adus prosperitate în declarația de avere și o ascensiune politică fulminantă – Vaslui. În prezența a mai puțin de 100 de persoane, senatoarea a delirat despre alegerile din 26 mai, aproape la fel de bizar ca fosta antenistă Carmen Avram, devenită peste noapte politiciană înfiptă pe una din primele poziții pe lista PSD la europarlamentare și autoarea celor mai halucinante panseuri despre UE. Detalii AICI

Să aveți inima bună că e nevoie de energie bună și pozitivă în toată perioada asta în care văd că am început să ne batem unii cu alții în loc să construim împreună ceea ce e de construit pentru mâine. Adunarea de astăzi nu este ca să vă convingem pe dvs cei de aici, adunarea de astăzi este ca să vă amintim dvs celor care sunteți aici că în 26 mai sunt alegeri și că până atunci trebuie să-i convingem pe toți să iasă la vot. Votul nostru contează dacă suntem mulți și împreună. Dacă suntem puțin , suntem slabi. Nu întâmplător am stabilit această adunare azi între 1 Mai care este ziua muncii, ne amintim că ne întâlneam în fiecare zi aici de 1 mai ca să fim uniți, împreună, și 9 Mai care are o multiplă semnificație, este și ziua independenței României, și ziua în care s-a încheiat al Doilea Război Mondial și ziua Europei. Pentru că vrem să facem o Europă și pentru cei care muncesc. Uniunea Europeană este încă cel mai bun loc de trăit de pe Terra. Uitați-vă în jurul nostru...la Ucraina, la Moldova, la SIIIIRIA (Siria se află pe un alt continent – ASIA – la aproximativ 2500 km de România, n. red), la Serbia. N-au ajuns unde am ajuns noi și erau înaintea noastră cu mult înainte ca noi să intrăm  în UE. (...)

Nu e vorba dacă trimitem oameni deștepți, că un deștept poate să pună în aplicare un program de ne taie craca de sub picioare (momentul în care senatoarea face un semn în zona gâtului – video minutul 3.50 aprox, n. red). Să ne uităm la ce vor cei care merg acolo să facă și pe cine vor să reprezinte. Noi Partidul Social-Democrat, că suntem social-democrați, încercăm să-i reprezentăm pe ei (și GC arată către un copil aflat în apropiere, n red) ca să poată în pace să se plimbe cu bicicleta pe aici (...)

Dacă nu ne place ceva în UE, trebuie s-o facem mai bună. Și Partidul Social-Democrat poate să contribuie s-o facă mai bună”, a spus Gabriela Crețu, presărându-și discursul cu bizare hohote de râs.



Senatoarea s-a evidențiat recent când le-a spus reporterilor de la România, te iubesc, care veniseră s-o întrebe despre situația mizeră a județului pe care îl reprezintă în Parlamentul României, că sunt reprezentanții serviciilor. Detalii AICI

Pagina de Facebook a Tv Dumești, care a postat un video cu delirul senatoarei – s-a umplut de comentarii critice la adresa clanului Buzatu. Reproducem mai jos câteva dintre acestea:

Panainte Mitica: A fost in eoroparlamentar, câte fonduri ai accesat în jud.nostru?

Mitica Si Lenuta Calinciuc: Ete si proasta județului, dute dracului de nebună, acuma stai de vorbă cu cetatenii,tea prins dragul dintr-odată jigodii ce sunteți huooo hoților.

Eugen Moise: Măi panaramă nu mai minți lumea!! Du-te la muncă nu freca manganu în parlament!! Ție rușine să mergi la muncă!! Ați furat destul!!

Penuk Brs: Cand te unesti cu noi cand ai interes? Sa - ti fie rusine ,ne crezi prea prosti!! Cand o sa faceți ceva si pt.Vaslui nu numai pt. voi.Ati distrus toată industria sa va fie rusine pt. cat tupeu aveti!!!

Mirela Sava: Cel mai bun loc de trăit pentru voi niște hoți nu pentru poporul român, Hoților ducetiva dracului cu tot cu parlamentul vostru ,duceți românia la sapă de lemn voi!! NENOROCITOLOR!!!

Marius Carare: Propaganda si gargara pentru fraieri(Sot, sotie si fiu la consiliul judetean de aproape 30 de ani, mai mult ca i n dictatura....)


Maldan C-tin: Lumea e sătulă de atâta căcat pe care voi l-ați mâncat la fiecare mandat

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.