VIDEO. Sfidarea Vioricăi Dăncilă. Și-a urcat cocul din bureți într-un elicopter, arătând că PSD nu are nevoie de autostrăzi pentru a se deplasa rapid prin Moldova


VIDEO. Sfidarea Vioricăi Dăncilă. Și-a urcat cocul din bureți într-un elicopter, arătând că PSD nu are nevoie de autostrăzi pentru a se deplasa rapid prin Moldova

Scandaloase imaginile de ieri cu Viorica Dăncilă care apelează la un elicopter pentru a se deplasa mai rapid prin Moldova, singura din cele trei regiuni istorice ale României care are doar un metru simbolic de autostradă, construit în semn de protest de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi. După ce a asistat la Mânăstirea Putna la slujba de Sfântă Mărie, unde părea pătrunsă de importanta sărbătoare și de predicile mănăstirești, domna premier, gătită într-o rochiță de guvernantă severă, neargă cu guler alb retro, a fost imortalizată pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, alături de ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, în timp ce se cocoța (adică își urca celebrul coc din bureți) la bordul unui elicopter foarte colorat.

Delegația PSD care vizitează Molodva și-a anulat vizita la Botoșani unde erau așteptați de protestari.

Ieșenii, deja protestari consacrați și extrem de vocali ai ultimul an, i-au răzbunat însă pe frații din Botoșani, chiar din zorii zilei de vineri, când au afișat în calea premierului un ditamai bannerul cu “PSD atâta ştie să ne ţină în sărăcie” și au strigat din toți plămînii “Hoţilor, hoţilor”, “La puşcărie cu voi”, “Criminalii”, “Dăncilă, te ascunzi?”.

Viorica Dăncilă este însoţită în vizita de la Iaşi de preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministru al Finanţelor, şi de secretarul general al partidului, Mihai Fifor, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

FOTO: stirisuceava.net/Loredana Diacu/facebook



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.