Viorica Dăncilă, un nou eșec lamentabil: Comisia Europeană nu a primit niciuna dintre propunerile de comisar din partea României

Noua propunere a Vioricăi Dăncilă pentru funcția de comisar european în persoana lui Dan Nica se conturează a fi un nou eșec lamentabil. Comisia Europeană nu a primit niciuna dintre propunerile pentru funcţia de comisar european din partea României, respectiv Dan Nica şi varianta sa de rezervă, Gabriela Ciot, potrivit mediafax.ro.

Dăncilă susţine că propunerile au fost trimise către Comisia Europeană încă de când a fost luată decizia privind cele două nominalizări.

„Nu am făcut propunerea? Nu am mers cu două propuneri? Le-am trimis de atunci, cele două propuneri. Nu am mers pe două propuneri?”, a afirmat luni, la Parlament, Viorica Dăncilă.

Amintim că europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan a afirmat duminică, 6 octombrie, că ă Dan Nica nu va ajunge niciodată să preia acest post pentru că are "mari probleme de integritate".

"Nominalizările făcute până acum de Viorica Dăncilă nu voi fi acceptate niciuna. (...) Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european fiindcă are mari probleme de integritate. Tot Parlamentul European l-a văzut încercând să împiedice ridicarea imunităţii parlamentare în cazul domniei sale când procurorii au cerut anchetarea într-un dosar", a spus, într-o conferinţă de presă, Siegfried Mureşan.