Vești noi de la OncoGen privind vaccinul anti-COVID-19: "OMS recunoaște centrul nostru ca fiind singurul din România care are în testare un vaccin!"


Vești noi de la OncoGen privind vaccinul anti-COVID-19: "OMS recunoaște centrul nostru ca fiind singurul din România care are în testare un vaccin!"

Cercetătorii timișoreni de la Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului, OncoGen, precizau în data de 25 martie, că au un vaccin anti-COVID-19 și că vor începe testarea acestuia în laborator. (citiți AICI mai multe detalii)

În cursul zilei de miercuri, 8 aprilie, cercetătorii de la OncoGen au revenit cu un anunț, spunând că OMS recunoaște centrul lor ca fiind "singurul din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19".

OncoGen: "Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recunoaște centrul OncoGen, Timișoara, ca fiind singurul din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19.

Acest lucru atestă ceea ce am mai spus. Centrul OncoGen se află în liga mare a cercetării mondiale alături de institute și companii recunoscute pentru performanța în cercetarea medicală de vârf.

Aveți încredere în cercetarea românească ! Noi mergem înainte!

Mai multe informații pe: www.who.int și www.oncogen.ro".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.