IREAL: pârnăiașul Sorin Ovidiu Vîntu, infractorul care a furat banii a peste 300.000 de români, se pregătește să predea politică și business!


IREAL: pârnăiașul Sorin Ovidiu Vîntu, infractorul care a furat banii a peste 300.000 de români, se pregătește să predea politică și business!

Abia eliberat de la pârnaie, unde executa o condamnare de 11 ani (rezultată din mai multe dosare), notoriul și multiplul infractor Sorin Ovidiu Vîntu – cel care a escrocat peste 300.000 de români, băgându-le adânc mâna în buzunare – se pregătește să dea tuturor lecții de politică și business!

Mai exact, cu obrăznicia care-l caracterizează, SOV anunță că va lansa, țineți-vă bine, ”Clubul de Business și Politică SOV”, și că el face asta de dragul României, pentru a forma viitorele ”elite” ale patriei. fiindcă actuala clasă politică ar fi complet nepregătită pentrua a conduce o nație.

”Actuala clasă politică este complet nepregătită pentru a conduce o nație. Așa că pe 14 Septembrie voi lansa Clubul de Business și Politică SOV.

Veți citim mai multe despre el în materialul de pe blog de săptămâna viitoare.

Sper să putem reconstrui astfel elitele de business si politice ale României”, a anunțat SOV, pe Facebook.

Vă amintim că, în 27 martie, Tribunalul Bucureşti a decis definitiv ca afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu să fie eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare

Ultima condamnare de 10 ani închisoare a fost primită de Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

De notat că el mai are la activ 8 ani închisoare în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani şi 2 luni închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014), un an închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă (iunie 2012).

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.