Scopul manevrelor de astăzi ale mafiei PSD - Weber, dezvăluit: "Haos și morți"! Planul diabolic al pesediștilor de a capitaliza electoral sabotând președintele și Guvernul cu prețul vieții unora dintre români


Scopul manevrelor de astăzi ale mafiei PSD - Weber, dezvăluit: "Haos și morți"! Planul diabolic al pesediștilor de a capitaliza electoral sabotând președintele și Guvernul cu prețul vieții unora dintre români

Joi a avut loc un atac concertat pe scena politică din România, unii politicieni demonstrând că nu-și pot stăpâni ticăloșia nici în această perioadă extrem de dificilă pentru întreaga omenire, cauzată de epidemia COVID-19. 

Guvernul Orban și președintele României, Klaus Iohannis, au fost atacați frontal de către grupul infracțional organizat PSD, atât în plan parlamentar prin Ciolacu, Ponta și Tăriceanu, dar și în plan constituțional de către Avocata PSD Renate Weber, denumită în mod eronat Avocată a Poporului. Cei 4 membri ai grupului infracțional organizat PSD au pus la cale o sabotare a autorităților privind măsurile pe care le iau împotriva răspândirii COVID-19. PSD, ALDE și Pro România au modificat ilegal (neconstituțional) decretul președintelui prin care se prelungește starea de urgență, încercând să lovească în capacitatea Guvernului de a da Ordonanțe Militare utile în combaterea epidemiei COVID-19, iar Renate Weber a sesizat CCR, cerându-i lui Valer Dorneanu să-i interzică președintelui să ia decizii pe perioada stării de urgență. (pentru mai multe detalii citiți AICI și AICI

În acest context, jurnalistul Mircea Marian a atras atenția că cei 4 menționați anterior vor de fapt haos și morți pe parcursul crizei COVID-19 pentru a putea da vina ulterior pe guvernarea PNL din rațiuni electorale.

Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook: "Atacul combinat Ciolacu, Ponta, Tăriceanu (în Parlament) + Renate Weber (care s-a adresat CCR) la adresa diferitelor acte normative care reglementează starea de urgență nu are nici o legătură cu iubirea acestor personaje pentru democrație sau statul de drept.

Sper că nu e nimeni naiv să-i creadă.

Pur și simplu vor haos. Haos. Haos și morți, asta e rețeta câștigătoare pentru această echipă, care nu face decât să preia vechi tactici cominterniste".

Totodată și deputatul USR Silviu Dehelean (membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaților) a vorbit într-o postare pe Facebook (o puteți citi complet AICI) despre un atac concertat al mafiei PSD prin care se încearcă limitarea drastică a capacității de acțiune a Guvernului și a președintelui pe perioada crizei COVID-19. Mai mult, deputatul a avertizat că PSD a invocat astăzi perfid, precum în epoca lui Liviu Dragnea, apărarea drepturilor omului pentru a-și face jocurile.

Silviu Dehelean: "Văd aici o coordonare pentru a limita drastic capacitatea de acțiune a guvernului și a președintelui, în această perioadă de criză majoră, de către același grup toxic care a guvernat România în ultimii ani și a lăsat spitalele fără echipamente, hoți și incompetenți în funcții de decizie și un buget sărăcit.

În Parlament, sub pretextul apărării drepturilor omului, pe care l-a folosit cinic și pentru a ataca justiția -ne amintim că Liviu Dragnea a cerut iertare criminalilor și hoților din pușcării- PSD a încercat și a reușit să limiteze dreptul Guvernului de a decide prin ordonanțe militare.

Starea de urgență se instituie tocmai pentru luarea de măsuri rapide care sunt puse în aplicare prin ordonanțele militare".

Mai mult, fosta ministră a Justiției, Ana Birchall, a reflectat că Weber s-a găsit să atace astăzi la CCR OUG 1/1999, deși în martie susținea respectiva Ordonanță de Urgență ce prevede decretarea stării de urgență. Astfel, deputata a insinuat că sesizarea lui Weber la CCR face parte dintr-un plan mai larg cu iz electoral, ținând cont și de acțiunile de astăzi ale PSD, Pro România și ALDE din Parlament

Birchall, pe Facebook: "In Joia Mare, Avocatul Poporului nu are alta treaba decat sa atace la CCR OUG 1/1999, aceeasi OUG pe care o invoca in 12 martie cand ii solicita Presedintelui decretarea starii de urgenta! Atunci doamna Renate Weber nu avea obiecții față de legislația care guvernează instituirea stării de urgență. In schimb are astazi, si anume EXACT in ziua in care Parlamentul a adoptat o hotarare care din punctul meu de vedere este partial neconstitutionala, incalcand art.93 din Constitutie si care cu siguranta duce la un haos juridic! Cred ca se impune ca in aceste momente grele sa spunem adevarul romanilor, chiar daca este greu, si nu sa vindem gogosi populiste cu iz electoral. Numai asa putem trece cu bine si mai repede peste aceasta perioada de incercare.

Altfel, doamnei Weber ii aduc aminte de un celebru citat al nemuritorului nenea Iancu care se potriveste manusa situatiei de fata: "De aceea eu totdeauna am repetat cu străbunii noştri, cu Mihai Bravul şi Ştefan cel Mare: iubesc trădarea, dar urăsc pe trădători... Salutare, salutare, stimabile!"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.