Caz îngrozitor: un bătrân a fost lăsat să moară cu zile! Medicii de pe salvare i-au spus că spitalele se ocupă doar de bolnavi covid


Caz îngrozitor: un bătrân a fost lăsat să moară cu zile! Medicii de pe salvare i-au spus că spitalele se ocupă doar de bolnavi covid

Profesorul Dragoș Paul Aligică – doctor în științe politice, în economie și în sociologie, unul dintre cei mai importanți autori conservatori autohtoni – publică, pe contul de Facebook al domniei sale, cazul cutremurător al unui bătrân care a murit cu zile deoarece medicii de pe salvare au refuzat în mod categoric să-l ducă la spital pe motiv că sistemul spitalicesc se ocupă de bolnavii confirmați cu noul coronavirus.

În acest context, profesorul avertizează că este foarte posibil ca numărul victimelor care nu au avut acces la actul medical sau cărora le-au fost perturbate tratamentele și verificările regulate (sau au fost destabilizate economic, social și psihologic de măsurile excesive) să se dovedească a fi cu mult mai mare decât cel al victimelor catalogate ca fiind victime covid.

”Este bine sa spunem asta public pentru ca daca politicile publice si opinia publica au fost setate pe principiul ‹cine nu se aliniaza este un criminal dovedit pe baza de statistica›, in final, cand se va trage linia si se va numara, nu se stie cine se va dovedi a fi criminalul mai mare si mai periculos....”, explică Dragoș Paul Aligică.

Vă prezentăm semnalul de alarmă tras de profesor prin intermediul prezentării unui caz puțin spus îngrozitor, caz care expune o realitate brutală, indiferentă și deseori mortală ce ne-ar putea lovi pe fiecare dintre noi, indiferent de vârstă:

”Un mesaj primit in privat de la un cititor:

‹Buna ziua, domnule Aligica. Am vazut postarea dvs. despre masurile care nu se mai justifica. Tatal meu a murit aseara. Cei de la salvare au spus ca nu l-ar putea duce la spital nici daca ar avea sanse sa traiasca, din cauza Covid. Eu sunt in strainatate, lucrez in Bruxelles, fratele meu in Germania. Am sunat la DSP Bihor si la minister, nu vor sa ne lase sa intram in tara fara carantina de 14 zile in hotel platit de stat....

In plus, as vrea sa va mai spun ca ne-am oferit si sa ne facem testele contra cost in strainatate si sa venim cu rezultatele in tara, bine-nteles, daca sunt negative, dar nu cred ca au cum sa fie pozitive in conditiile in care eu lucrez de la domiciliu de 7 saptamani. Ne-am oferit sa fim cumva testati de urgenta si sa stam doar o zi in carantina, la sosirea in Romania. Orice am incercat, raspunsul a fost negativ. ‹Nu se poate, nu va putem ajuta›....”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.