Cadoul Gabrielei Firea pentru copii: un tun de 3,5 milioane de lei pentru un site nefuncțional


Cadoul Gabrielei Firea pentru copii: un tun de 3,5 milioane de lei pentru un site nefuncțional

Cătălin Deaconescu, consilier general PNL în cadrul PMB, semnalează că edilul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, le-a făcut un "cadou" copiilor de 1 iunie un site nefuncțional unde ar fi trebuit ca 20 de mii de elevi bucureșteni să aibă acces la o bibliotecă online. De subliniat că proiectul respectiv a creat o gaură bugetară la nivelul PMB de 3,5 milioane de lei

Precizările liberalului, pe Facebook: "1 iunie, Ziua Copilului.

Cadoul de la dna Firea către copiii din București: 3,5 milioane lei aruncate pe fereastră! (sau în conturile firmelor din jurul Editurii Litera...)

De astăzi, 20 de mii de elevi bucureșteni ar trebui să găsească online pe bucuresti.citeste.ro ”o mare varietate de cărți și enciclopedii”. Pentru aceasta, dna Firea s-a angajat să plătească, fără vreo procedura competitivă, 3,5 milioane lei.

Binențeles că platforma respectivă nu e gata, PMB plătește abonamente degeaba!

Iată că dna Firea a găsit o metodă să învingă pandemia: dacă nu poate face celebrele paranghelii prin parcuri, acum risipește banii publici pe abonamente la biblioteci de-a dreptul ”virtuale”!

București, meriți mai mult!".

MAI MULTE DETALII: Firea pune la cale un tun financiar de zile mari: 3,5 milioane de lei pentru o pagină web nefuncțională

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.