Raețchi anunță victoria lui Nicușor Dan: "Firea nu are nicio șansă în fața dreptei unite!". Procentul covârșitor al bucureștenilor care votează anti-PSD


Raețchi anunță victoria lui Nicușor Dan: "Firea nu are nicio șansă în fața dreptei unite!". Procentul covârșitor al bucureștenilor care votează anti-PSD

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a declarat vineri că victoria candidatului dreptei unite pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, în fața Gabrielei Firea, este mai mult decât sigură, întrucât 65% dintre bucureșteni sunt votanți anti-PSD. 

Astfel, liberalul a semnalat că Firea, din disperare, va lansa tot felul de intoxicări prin care va dezinforma că Nicușor Dan nu este de fapt susținut de toate formațiunile politice care ar forma dreapta unită, dar ce nu înțelege candidata PSD "este că administrația ei a fost atât de incompetentă, de sfidătoare, de agresivă și de detestată de bucureșteni, încât orice partid relevant - cu excepția PSD - se anihleaza pur si simplu politic și moral daca nu vine alături de alternativa curată la actualul primar".

Raețchi, pe Facebook: "65% dintre bucureșteni sunt votanți anti-PSD.

Firea nu are nicio șansă în fața unui Nicușor Dan sprijinit de dreapta unită. Nici măcar una.

Din acest motiv, Firea va miza totul, totul, totul pe o singură strategie: "Nicușor Dan nu e candidatul dreptei. Nicușor nu e susținut de PNL. Nu e susținut de USR. Nu e susținut de PLUS. Nu e susținut de PMP."

Veți citi zilnic sopârle: Nicușor atacat de peneliști. Nicușor părăsit de useriști.

Și tot așa. Până în septembrie.

Ce nu întelege Firea e că administrația ei a fost atât de incompetentă, de sfidătoare, de agresivă și de detestată de bucureșteni, încât orice partid relevant - cu excepția PSD - se anihleaza pur si simplu politic și moral daca nu vine alături de alternativa curată la actualul primar. Blocul pro-Nicușor Dan va fi de neclintit - pentru că asta e de fapt cererea generală a comunității.

Din acest motiv, nu doar că Nicușor Dan o va învinge pe Firea, dar o va face la scor, la o diferență umilitoare, cum a facut și Klaus Iohannis cu Victor Ponta. Ne vedem în seara alegerilor, la Universitate, cu print screenul ăsta".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.