Bezna minții! Nicușor Dan: "Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări"


Bezna minții! Nicușor Dan: "Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări"

Un troleibuz a luat foc duminică, în centrul Bucureștiului, pe Bulevardul Lascăr Catargiu. Din fericire nu au fost victime. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a început să acuze că a fost vorba despre un sabotaj, neasumându-și nicio vină pentru proasta calitate a transportului în comun din București, aruncând vina chiar către un oponent politic din PNL că ar fi plănuit ca acel troleibuz să ia foc. 

VEDEȚI ȘI: VIDEO Un troleibuz a luat foc în centrul Capitalei. Bucureștenii își revarsă furia pe pagina de Facebook a edilului Gabriela Firea, comentariile fiind atât de multe încât sunt șterse cu greu

CITIȚI ȘI: Liberalul acuzat de Firea că a dat foc troleibuzului, uluit de delirul pesedistei: "Dumnezeule mare! Întotdeauna e altcineva de vină!"

Astăzi, Gabriela Firea a demarat ancheta pentru a investiga cazul troleibuzul care a luat foc. Candidatul dreptei unite pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a precizat în acest context că Firea a trimis "un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări", fiind vorba despre șeful Corpului de Control al PMB, Dumitru Catană, "fost Președinte al Consiliului de Administrație al fostului RATB, actualul STB, pe care primărița Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc".

Nicușor Dan, pe Facebook: "Să trimiți un ins demis după ce un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări.

Ne-a anunțat dna Firea că trimite Corpul de Control al Primăriei la STB să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în mers, duminică.

Șeful Corpului de control al Primăriei este Dumitru Catană, fost Președinte al Consiliului de Administrație al fostului RATB, actualul STB, pe care primărița Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc.

Așadar, Gabriela Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări. Asta e gradul de competență în administrație promovat de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Bucureștiul abundă de oameni buni în profesiile lor, de experți competenți. Primăria Capitalei trebuie să deschidă porțile acestor oameni, să scăpăm de impostura, incompetență în administrația Bucureștiului, care fac din orașul nostru unul dintre cele mai înapoiate din Uniunea Europeană".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.