Radu Paraschivescu: Cum ”ievaluează” Tudorel Toader faptul că un criminal eliberat de el a incendiat o fată? ”Scârba e un sentiment diafan pentru ce merită asemenea oameni”


Radu Paraschivescu: Cum ”ievaluează” Tudorel Toader faptul că un criminal eliberat de el a incendiat o fată? ”Scârba e un sentiment diafan pentru ce merită asemenea oameni”

Scriitorul, publicistul și omul de televiziune Radu Paraschivescu îl întreabă pe fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, pe Facebook, cum ”ievaluează” faptul că un criminal eliberat de el, în temeiul recursului compensatoriu, a incendiat o fată de doar șaptesprezece ani.

”Scârba e un sentiment diafan pentru ce merită asemenea oameni”, punctează scriitorul.

Vă prezentăm comentariile lui Radu Paraschivescu:

”O fată de şaptesprezece ani a fost victima unui act criminal. Ion Turnagiu a turnat o sticlă cu benzină peste ea.

Aş vrea să ştiu cum ‹ievaluează› fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, această oroare. Turnagiu fusese condamnat pe viaţă pentru comiterea mai multor crime şi eliberat cu un an în urmă, în temeiul Legii recursului compensatoriu susţinute în scopuri electorale de Tudorel Toader.

Scârba e un sentiment diafan pentru ce merită asemenea oameni”.

(Sursa foto: Mediafax)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.