Sânge în PSD: Orlando Teodorovici candidează la șefia partidului și vrea capul lui Marcel Ciolacu! Isteriile lui Codrin Ștefănescu


Sânge în PSD: Orlando Teodorovici candidează la șefia partidului și vrea capul lui Marcel Ciolacu! Isteriile lui Codrin Ștefănescu

Nici nu a trâmbițat bine Codrin Ștefănescu faptul că ex-ministrul Eugen Teodorovici trebuie să candideze la șefia PSD, că fantele amintit a și ieșit la rampă, pe Facebook, solicitând convocarea cât mai rapidă a Congresului PSD, bălăcărind actuala conducere interimară (Ciolacu&Co) și insistind că, țineți-vă bine, social-democrații ar trebui să-l suspende pe președintele Klaus Iohannis.

Teodorovici nu și-a anunțat oficial candidatura – deși Ștefănescu tot repetă că aceasta ar fi irefutabilă –, dar postarea sa, dincolo de multiplele aspecte caraghioase, este una cât se poate de electorală pe linie de partid, fantele comportându-se ca un șef al PSD, dând lecții și indicații conducerii interimare, tocmai fiindcă-l deranjează la culme zonele marginale în care a fost împins de Ciolacu, Firea și Stănescu.

Iată doar câteva pasaje din postarea lui Eugen Teodorovici:

”Organizarea Congresului PSD cât mai curând - doar o conducere LEGITIMĂ a PSD poate și trebuie să decidă asupra depunerii unei moțiuni de cenzură pentru demiterea guvernului Orban‼️

Și, poate cel mai important pas de parcurs în procesul depunerii moțiunii de cenzură este acela al asumării în mod public a demarării procedurii de #SUSPENDARE a preşedintelui Iohannis, în cazul refuzului de a desemna un prim-ministru din partea majorității parlamentare‼️ NIMENI nu este mai presus de lege‼️

Aceştia sunt pașii de urmat în mod OBLIGATORIU, stimați colegi, dacă anunțul ‹conducerii› interimare a PSD nu este o altă etapă (oare a câta?) a aceluiași ‹pact› cu dușmanul și dacă vrem cu adevărat ca Orban şi miniştrii lui incompetenți să plece de la guvernare şi nu doar să ne prefacem că jucăm cartea opoziției, ca niște amatori ce au învățat doar rolul demagogiei‼️”

După aceste rânduri, incorigibilul Codrin Ștefănescu s-a grăbit să îngenuncheze libidinos în fața lui Teodorovici, pe Facebook, confundându-l probabil cu Liviu Dragnea sau Dan ”Felix” Voiculescu, asta în condițiile în care extremistul CV Tudor e răposat de câțiva ani:

”Sper sā devinā noul presedinte al PSD! Sper sā-si facā o echipā de oameni curajosi si hotārâti! Fārā academii secrete, fārā blaturi, fārā ordine primite de la adversari. Si cred cā este datoria tuturor membrilor PSD sā-si recupereze partidul! Sper ca acest mesaj sā fie bine inteles de cātre parlamentarii, presedintii de organizatii, primarii si activistii PSD! Pentru cā datorām acest lucru tuturor celor care ne-au votat si au incredere in noi. Eu te sustin, Eugen Orlando Teodorovici! Si sper cā multi imi vor urma exemplul incepând de azi!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.