Teodorovici plânge după pușcăriașul Dragnea: "Este al PSD, cu bune și cu rele!"


Teodorovici plânge după pușcăriașul Dragnea: "Este al PSD, cu bune și cu rele!"

Într-un interviu pentru site-ul trompetei nostalgice după epoca PSDragnea Răzvan Savaliuc (luba.ro), fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a criticat membrii PSD care s-au dezis de pușcăriașul Liviu Dragnea, spunând despre aceștia că sunt lipsiți de caracter. Mai mult, Teodorovici a spus că Dragnea este în continuare al PSD, "cu bune și cu rele". 

Teodorovici: "Nu nu am avut o relatie buna, si lumea stie, cu Liviu Dragnea. Am avut conflictul nostru mereu, dar era o persoana cu care se putea discuta, anumite solutii, idei le intelegea si le sustinea, deci aceasta a fost partea buna. Tot timpul am spus, si am fost printre primii care am spus dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca nu ne putem dezice de nimeni din partid. Este al acestui partid. Eu nu am avut o relatie buna cu el, dar nu pot sa ies acum sa ma dezic de cineva pe care toti l-ati sustinut, ati fost la masa cu el, ati decis tot timpul in unanimitate. Este al partidului, cu bune si cu rele. A facut si lucruri bune, a facut si lucruri rele, iar din ultimele noi trebuie sa invatam pe viitor sa nu le repatam. Dar este asumat al partidului, cine face altfel inseamna ca este lipsit de caracter".

Consilierul premierului Ludovic Orban pe probleme de economie, Cristian Păun, a comentat în acest context că Teodorovici nu are aceleași "lacrimi de crocodil" pentru cei cărora le cere votul precum are pentru Liviu Dragnea. 

Păun, pe Facebook: "Să înțeleg că această trompetă penibilă a unui condamnat penal, care acum lustruiește bujiile prin pușcărie, se adresează celor cu pensii mici și celor sărmani din România, spunându-le că partidul pentru care urmează să fie chemați la vot este și trebuie să fie totuna cu acest condamnat. Și cu alți condamnați, pe același calapod.

Ce înduioșătoare dar false sunt lacrimile acestui specimen (nu e singurul) care a ciugulit cu bale la gură din mâinile infractorului de îl deplânge, contribuind la măgăriile lui, apărând poziția lui de putere în partid și în afară, ca un pudel loial. Făcând și desfăcând. Și dând din coadă fericit...

Nu văd aceeași grijă pentru cei cărora le cere voturile. Nu văd aceleași lacrimi de crocodil, compasiune și aplecare. Dimpotrivă. Aceia de sunt inegali în șansă nu sunt și nu vor fi niciodată ”ai partidului”, cu bune și cu rele!

Grețos de scârbos...

Îndrăzniți să credeți asta?".

Sursa foto Dragnea: Evelina Morar, ONG-ul Evoluție în Instituție

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.