VIDEO Ciucu a pus la punct Realitatea PLUS în direct: "Este sub demnitatea mea să comentez ce spune Dragnea din pușcărie!"


VIDEO Ciucu a pus la punct Realitatea PLUS în direct: "Este sub demnitatea mea să comentez ce spune Dragnea din pușcărie!"

Joi a fost difuzat la Realitatea PLUS ultimul episod din simulacrul de interviu acordat de Liviu Dragnea fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu. Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, prezent în emisiunea cu pricina, a refuzat ferm să comenteze declarațiile pușcăriașului Liviu Dragnea, deși moderatorul Laurențiu Botin îi solicitase să facă acest lucru. Ciucu a precizat că este sub demnitatea lui să comenteze ceea ce spune Dragnea din pușcărie.

Ciucu: "Liviu Dragnea nu este un personaj care să merite să fie comentat pe posturile naționale de televiziune. Este sub demnitatea mea să comentez ce spune Dragnea din pușcărie. Așa că vă rog frumos, nu vă supărați pe mine, respect demersul jurnalistic ca atare, dar eu nu o să comentez ce spune Liviu Dragnea. Din punctul meu de vedere, Liviu Dragnea trebuie să își ispășească pedeapsa, are multe păcate, asta e o găinărie pentru ce este el acolo la câte a făcut în țara aceasta. După care, dacă vrea să se reactiveze politic, PSD probabil că îl așteaptă cu brațele deschise dacă îi duce mai departe și acel discurs cu statul paralel pe care l-a inventat și el și Erdogan și alții. Dacă PSD vrea să se întoarcă la Dăncilă și Dragnea, din punctul meu de vedere sunt liberi să o facă, dar eu nu o să comentez ce a zis Dragnea".

Vedeți video de la 25:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.