Rareș Bogdan a răbufnit contra jocului odios făcut de PSD: "Oare viitorii morți mai pot fi electoratul cuiva?"


Rareș Bogdan a răbufnit contra jocului odios făcut de PSD: "Oare viitorii morți mai pot fi electoratul cuiva?"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a răbufnit contra jocurilor electorale meschine pe care le face PSD în Parlament contra legii carantinei prin care "protejează dreptul infectaților cu COVID 19 de a nu fi carantinați", condamnând la infectare "toți românii care poartă măști și se spală pe mâini sau se dezinfectează și care respectă toate regulile de distanțare medicală". În acest context, Rareș Bogdan le-a transmis pesediștilor, într-o notă acidă, că cetățenii care vor muri infectați cu noul coronavirus nu vor mai fi electoratul nimănui: "Oare viitorii morți mai pot fi electoratul cuiva? Chiar am înnebunit cu toții în România?".

Rareș Bogdan, pe Facebook: "Guvernul PNL are instrumentele amputate, în acest moment, de a controla COVID, pentru că PSD și anexele sale lălăie sau blochează legea în Parlament pe motiv de încălcare a drepturilor românilor. Incredibil, să vorbească urmașii celor care au organizat mineriadele de drepturi cetățenești.

Blocajul Socialiștilor lui Ciolacu și compania protejează dreptul infectaților cu COVID 19 de a nu fi carantinați, (mii și mii de oameni)! Dar în ce fel, mie, ca cetățean încă neinfectat și milioanelor de cetățeni încă neinfectați Parlamentul dominat de PSD și anexele sale îmi garantează dreptul de a fi sănătos?! Oare pe tertipuri politice e mai bine să nu îngrădim minoritatea îmbolnăvită de COVID19 în detrimentul majorității cetățenilor sănătoși? De ce dorește PSD inversarea acestui raport? În ce scop? În scop electoral? Adică strict pentru că partidul de guvernământ să se erodeze? .... oare viitorii morți mai pot fi electoratul cuiva? Chiar am înnebunit cu toții în România?

Protejăm minoritatea și condamnăm la posibilă infectare toți românii care poartă măști și se spală pe mâini sau se dezinfectează și care respectă toate regulile de distanțare medicală, discriminăm 99% din populație pentru a proteja restul.... Asta e inadmisibil și nedemocratic! PSD procedează întocmai ca în anii 2017-2019, adică când drepturile celor puțini, ce aveau probleme cu legea, erau mai importante decât drepturile celor mulți și cinstiți".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.