EXCLUSIV Dan Cristian Popescu e candidatul PSD pentru primăria S2. A bătut palma cu Firea! De ce s-a renunțat la Onțanu


EXCLUSIV Dan Cristian Popescu e candidatul PSD pentru primăria S2. A bătut palma cu Firea! De ce s-a renunțat la Onțanu

PSD renunță la candidatura lui Neculai Onțanu și se pregătește să-l susțină pe Dan Cristian Popescu în lupta pentru Sectorul 2.

Potrivit surselor Podul.ro, Onțanu a ieșit din cărți în momentul în care a încercat să-și bage oamenii pe lista de consilieri, iar majoritatea celor propuși erau foști uneperiști apropiați de Gabriel Oprea. Finalmente, apariția alternativei nesperate DC Popescu, l-a scos definitiv din jocuri pe Onțanu.

Sursele noastre susțin că DC Popescu a negociat în repetate rânduri cu Gabriela Firea, recenta poza fiind de la ultima rundă, după ce a purtat discuții și cu alte grupări de buzunar, printre care Partidul Ecologist.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.