Deputat PNL: "Ciolacu e un strateg de tip Omar Hayssam. Numele premierului după moțiunea de cenzură este același!"


Deputat PNL: "Ciolacu e un strateg de tip Omar Hayssam. Numele premierului după moțiunea de cenzură este același!"

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a declarat duminică că numele premierului în urma moțiunii de cenzură de astăzi va fi tot Ludovic Orban, indiferent de situație, inclusiv după alegerile parlamentare.

Totodată, Ovidiu Raețchi a spus despre Ciolacu că este un "trateg de tip Omar Hayssam": "e ilogic și iresponsabil să schimbi o întreagă structură guvernamentală - construită în jurul unui premier - în plină criză epidemiologică și economică mondială".

Raețchi, pe Facebook: "Numele premierului după moțiunea de cenzură?

Ludovic Orban.

Moțiunea, după cum arată toate simularile azi, pică. Ponta și Ciolacu dau deja vina unul pe celălalt: oamenii lui Ponta anunță că nu votează, în timp ce reputatul doctor în drept (he-he) acuză PSD de blat cu PNL. Vi se par ăștia o Opoziție unită și responsabilă, gata să preia frâiele țării?

Chiar și în cazul (acum exclus) în care PSD și sateliții săi ar fi reușit își controleze oamenii și să voteze moțiunea, numele premierului interimar tot Orban ar fi fost, pentru că e ilogic și iresponsabil să schimbi o întreagă structură guvernamentală - construită în jurul unui premier - în plină criză epidemiologică și economică mondială. Numai unui strateg de tip Omar Hayssam i-ar fi dat prin cap o asemenea idee "strălucită": să creeze singur o criză și să pretindă ulterior că el a salvat situația - când, de fapt, farsa se transformă în tragedie.

Vestea proastă pentru PSD e însă alta: că, la cum arată acum sondajele de opinie și la scorul pe care PNL il va obține la locale, cu mult deasupra oamenilor lui Ciolacu, știm deja și numele premierului României din 2021 înainte.

Și e același 🙂".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.