Război în Kiseleff. Deputatul "Mitralieră" dă în judecată PSD: "Am scuipat sânge!"


Război în Kiseleff. Deputatul "Mitralieră" dă în judecată PSD: "Am scuipat sânge!"

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunțat marți la România TV că va da în judecată PSD, spunând că a fost exclus abuziv din partid, căci are mai multe documente care atestă o stare precară de sănătate.

Rădulescu: "Am vorbit cu avocații și ignorarea actelor medicale este infracțiune. Indivizilor care conduc acest partid o să le fac plângere penală. Câteva zile am scuipat sânge. Fac tratament cu antibiotice. Am o infecție pulmonară care mă obligă să fac 10 zile tratament. Am ieșit și cu tahicardie".

Amintim că parlamentarii PSD Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Pațurcă au absentat ieri de la moțiunea de cenzură contra Guvernului Orban, situație care l-a enervat pe președintele pesedist Marcel Ciolacu, care a anunțat că îi va exclude din partid pe cei menționați anterior. Până în acest moment, doar fosta ministră de Interne Carmen Dan nu a fost exclusă din PSD, urmând să se analizeze mai amplu situația ei. (mai multe detalii AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.