Clotilde Armand îl desființează pe Chirieac: NU particip la o dezbatere organizată de fabrica de fake news a PSD, DCNews!


Clotilde Armand îl desființează pe Chirieac: NU particip la o dezbatere organizată de fabrica de fake news a PSD, DCNews!

Site-ul fostului jurnalist Bogdan Chirieac, DCNews, pompat de PSD cu bani publici, i-a transmis candidatei USR-PLUS-PNL la Primăria S1, Clotilde Armand, o invitație de a participa la o dezbatere cu edilul pesedist al Sectorului 1, Dan Tudorache. În acest context, Armand a anunțat că nu va participa la respectiva dezbatere pentru a nu promova fabrica de fake news a PSD, DCNews.

Redăm mesajul candidatei USR-PLUS-PNL:

"În urmă cu 3 săptămâni v-am spus că site-ul lui Bogdan Chirieac a primit prin încredințare directă, fără licitație, două contracte în valoare de 30.000 € de la primarul pesedist al Sectorului 5. În luna aprilie firma lui Bogdan Chirieac a primit 2.4 milioane lei de la Primăria Sectorului 4 și în luna iulie a mai primit 15.000 € tot de la Sectorul 5.

Și ce să vezi?! Mi-a trimis acum site-ul cu pricina o invitație să particip la o ''dezbatere'' cu primarul bolșevic de la Sectorul 1. Vreau să fie foarte clar: eu nu dau credit fabricii de fake news PSD plătită din banii publici.

Îl invit în stradă pe actualul primar. Îl invit la o plimbare prin Sector să-i arăt ce-a promis și n-a făcut, îl invit să mergem în locul unde spune el că ''a construit un spital'' și să vedem cum arată".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.