VIDEO Capcana prin care sforarul Hrebenciuc și PSD vor să captureze Bacăul. Dezvăluirile lui Lucian Viziteu, candidatul PNL-USR-Plus: Necula, Sechelariu și Umbrărescu, chipuri ale aceleași găști toxice. Nu vă lăsați prostiți!


VIDEO Capcana prin care sforarul Hrebenciuc și PSD vor să captureze Bacăul. Dezvăluirile lui Lucian Viziteu, candidatul PNL-USR-Plus: Necula, Sechelariu și Umbrărescu, chipuri ale aceleași găști toxice. Nu vă lăsați prostiți!

Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Bacăului – l-am numit pe Lucian Stanciu Viziteu, cotat cu cele mai mari șanse în această bătălie electorală – dezvăluie punctual, într-o filmare postată pe Facebook, capcana pe care PSD o întinde băcăuanilor cu scopul de a acapara din nou frâiele administrative ale municipiului, ceea ce ar reprezenta un veritabil dezastru pentru Bacău.

Lucian Stanciu Viziteu avertizează că atât primarul Cosmin Necula (trecut subit la Ponta&Pro România) cât și ceilalți doi candidați, Sergiu Sechelariu și Sorin Umbrărescu, nu reprezintă altceva decât chipuri toxice ale aceluiași sistem pesedistoid și securistic care a nenorocit Bacăul de-a lungul anilor.

Să nu uităm că toți trei au ucenicit pe lângă buzunarul sforarului PSD Viorel Hrebenciuc, vechi client al DNA, dar și în imediata proximitate a lui Gabriel Vlase, actualmente șef SIE dar fost tartor al PSD Bacău.

Viziteu face trimitere și la modul în care ramificațiile acestei caracatițe s-au rostogolit, de-a lungul timpului, până la pușcăriașii de drept comun Adrian Năstase și Miron Mitrea, via baronul Dragoș Benea.


”Nu trebuie să vă irosiți votul, crezând că dacă votați Necula sau Sechelariu, votați altceva decât fantoma lui Hrebenciuc flancată de Benea. Oamenii ăștia s-au înțeles să vă prostească din nou. (…)

Singura șansă ca Bacăul să nu ajungă din nou în ghearele lui Hrebenciuc sunt candidații Alianței PNL-USR-PLUS. Pe 27 septembrie, voi veți alege dacă doriți să trăiți într-un oraș liber și prosper sau vreți să fiți captivi unei găști semi-interlope”, explică Viziteu, care anunță că va face noi dezvăluiri pe Facebook.

Podul.ro vă prezintă apelul candidatului PNL-USR-PLUS la Primăria Bacăului:

”Așa cum ne-a învățat de-a lungul vremii, fiindcă se trage din os de bolșevic, PSD are trei candidați la Primăria Bacăului. Este vorba de Cosmin Necula, Sergiu Sechelariu și Sorin Umbrărescu.

Toți au avut și au legătură cu sforarul PSD, Viorel Hrebenciuc. Cearta dintre Necula și Benea a fost o scenetă de proastă calitate. Sergiu Sechelariu este produsul împerecherii lui Miron Mitrea și Adrian Năstase, iar Sorin Umbrărescu a fost notarul prin mâna căruia au trecut toate combinațiile cu terenuri ale familiei Sechelariu și nu numai.

Nu trebuie să vă irosiți votul, crezând că dacă votați Necula sau Sechelariu, votați altceva decât fantoma lui Hrebenciuc flancată de Benea.

Oamenii ăștia s-au înțeles să vă prostească din nou. Unii din ambiții politice nemăsurate, așa cum este cazul lui Necula, ceilalți din foamea de bani și de putere pe care o au.

Singura șansă ca Bacăul să nu ajungă din nou în ghearele lui Hrebenciuc sunt candidații Alianței PNL-USR-PLUS. Pe 27 septembrie, voi veți alege dacă doriți să trăiți într-un oraș liber și prosper sau vreți să fiți captivi unei găști semi-interlope.

Mâine ne auzim tot aici și vă voi dezvălui legăturile vechi și periculoase dintre Hrebenciuc, Benea, Necula, Sechelariu și Umbrărescu”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.