Un jurnalist vine cu o propunere pentru PSD: "Să înceapă majorarea pensiilor din economiile făcute de Dragnea și din avuția mamei lui Marian Oprișan"


Un jurnalist vine cu o propunere pentru PSD: "Să înceapă majorarea pensiilor din economiile făcute de Dragnea și din avuția mamei lui Marian Oprișan"

Jurnalistul Stelian Negrea a lansat un comentariu acid pe Facebook după votul din Parlament prin care a fost adoptată majorarea cu 40% a pensiilor, un demers totalmente nesustenabil și electoralist al PSD.

CITIȚI ȘI: Ziua Z pentru economia României. Cîțu dă de pământ cu PSD: "Le garantăm românilor că nu vom arunca țara în aer! Legea a fost făcută fără sursă de finanțare!"

CITIȚI ȘI: Orban relevă dezastrul creat de asasinii economici de la PSD: "Îi rog pe bunicii noştri să mă creadă pe cuvânt că mărirea punctului de pensie de 14% e maximul pe care ni l-am putut permite!"

În acest sens, Negrea a precizat că mărirea respectivă a pensiilor ar trebui să se facă mai ales din averea pușcăriașului Liviu Dragnea, din averea mamei baronului PSD, Marian Oprișan, dar și din furturile comise de alți pesediști neprinși încă de DNA.

Stelian Negrea: "Nu am nimic împotriva majorării pensiilor cu 40% votate azi din nou de majoritatea PSD din Parlament.

E un procent mic. Să fie mai mult.

Dar să înceapă să le majoreze din economiile făcute de Dragnea pe când conducea România că oricum DNA nu i-a găbjit banii ascunși, din avuția mamei lui Marian Oprișan din care îi mai cumpără fiului mult iubit o mașină de 120.000 Euro sau din banii de la nunta Olguței Vasilescu cu ăla micu etc.

Mai sunt alte sute de PSD-iști plini de bani din venituri minuscule obținute dintr-o viață de slujbaș la stat neprins încă de DNA".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.