Acuzații fără perdea: Dodon și Zinaida Greceanîi trebuie judecați, trași la răspundere și băgați la răcoare pentru FURTUL banilor din sistem și pentru înaltă trădare

Acuzații fără perdea: Dodon și Zinaida Greceanîi trebuie judecați, trași la răspundere și băgați la răcoare pentru FURTUL banilor din sistem și pentru înaltă trădare

Fostul deputat basarabean Ștefan Secăreanu explică, pe Facebook, că rusofilul Igor Dodon și la fel de rusofila Zinaida Greceanîi ”trebuie judecați, trași la răspundere și puși la răcoare pentru înaltă trădare, abuz și furtul banilor din sistem”.

Secăreanu răbufnește după ce presa obedientă de dincolo de Prut a apreciat că o întâlnire la cafea a lui Dodon cu Greceanîi și cu premierul românofob Ion Chicu, ar fi reprezentat o întâlnire a ”conducerii țării”.

Vă prezentăm comentariile lui Ștefan Secăreanu:

”Citesc titlul unei informații a Agenției de stat Moldpres: ‹Conducerea țării s-a întrunit în ședință›.

Cine este ‹conducerea țării› în interpretarea jurnaliștilor de curte de la Moldpres?

Aflăm din textul informației:

‹Prim-ministrul Ion Chicu a participat astăzi la ședința săptămânală cu președintele țării, Igor Dodon, și speakerul Parlamentului, Zinaida Greceanîi›. (…)

‹Conducerea țării› e la Guvern, nicidecum în cabinetul lui Dodon!

Unde ați văzut ca trei impostori, adunați la o cafea, să-și atribuie, cu de la sine putere, ‹conducerea țării›?

Mai ales că doi dintre ei, Dodon și Greceanâi, trebuie judecați, trași la răspundere, puși la răcoare pentru înaltă trădare, abuz și furtul banilor din sistemul bancar!

Iată ce înseamnă ca o majoritate parlamentară, un șef de stat și un prim-ministru să fie unelte ale lui Putin, cu mentalitate bolșevikă”.