Gropara Capitalei, Gabriela Firea, primește o lovitură dură de la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis anunță că îl susține pe Nicușor Dan

Gropara Capitalei, Gabriela Firea, primește o lovitură dură de la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis anunță că îl susține pe Nicușor Dan

Candidatul dreptei unite la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, s-a întâlnit joi dimineaţă cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Deși a evitat să se pronunțe în favoarea vreunui candidat în cadrul campaniei electorale, dezastrul creat de administrația Firea în Capitală l-a determinat pe președintele Klaus Iohannis să anunțe că îl susține pe Nicușor Dan pentru funcția de primar.

"Soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot conduce la rezolvarea deficienţelor grave existente la nivelul Capitalei", a subliniat Klaus Iohannis.

"Administraţia Prezidenţială confirmă că Preşedintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicuşor Dan. În cadrul discuţiilor, la care a participat şi premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluţiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum şi proiectele de dezvoltare a oraşului pe termen mediu şi lung. Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot conduce la rezolvarea deficienţelor grave existente la nivelul Capitalei", a transmis Administrația Prezidențială.