APELUL scriitorului Radu Paraschivescu: Duminică, la vot! E rău cu primari PSD. Punem ștampila pe un bine posibil, NU pe răul cel mai mic


APELUL scriitorului Radu Paraschivescu: Duminică, la vot! E rău cu primari PSD. Punem ștampila pe un bine posibil, NU pe răul cel mai mic

Scriitorul, publicistul și omul de televiziune Radu Paraschivescu explică, pe Facebook, că votul de duminică nu este despre alegerea răului cel mai mic, ci despre punerea ștampilei pe un bine posibil.

Vă prezentăm apelul scriitorului:

”O să votez în Sectorul 3, cum fac de atâţia ani, dar sufletul şi mintea o să mi se îndrepte şi spre Banatul drag, spre Lugojul şi Timişoara la care ţin enorm. Sper ca lucrurile să se schimbe şi aici, şi acolo. Trăim în oraşe cu primari ipocriţi, mincinoşi ("PNL şi USR şi-au învăţat reprezentanţii din secţiile de votare să-mi anuleze voturile", a declarat Gabriela Firea joi seara la Antena 3), depăşiţi de vremuri sau delăsători.

Avem o singură certitudine: acum e rău. Nimeni nu garantează un viitor splendid, însă lucrurile nu pot să continue aşa. Să ne uităm la Oradea şi la exemplul lui Ilie Bolojan. Şi să nu punem ştampila pe răul cel mai mic, ci pe un bine posibil. Hai, Bucureşti. Hai, Lugoj. Hai, Timişoara. Duminică la vot”.

(Sursa foto: cristinastanciulescu.ro)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.