PSD-ista Gabriela Firea e candidata Rusiei la Primăria Capitalei. Sputnik îi ridică osanale, iar Dan Puric o prezintă ca pe o mamă a orașului, la Antena 3


PSD-ista Gabriela Firea e candidata Rusiei la Primăria Capitalei. Sputnik îi ridică osanale, iar Dan Puric o prezintă ca pe o mamă a orașului, la Antena 3

Primărița PSD-istă Gabriela Firea este susținută masiv de Sputnik.md și de alte portaluri putinistoide, și acest fapt a reprezentat o dominantă de-a lungul întregii campanii electorale.

Mai mult decât atât, Sputnik o dă câștigătoare pe Firea încă de acum câteva luni și îl linșează, cot la cot cu Antena 3 și România TV, pe Nicușor Dan, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei. De aștfel, cei mai cunoscuți candidați ai PNL și USR au parte de același tratament kaghebist.

Așa cum poate remarca oricine, tonomatele cu fise ale Antenei 3 și România TV sunt veritabile stele ale Sputnik, fiind recomandate drept ”mari jurnaliști”, ”analiști celebrii”, ”sociologi de marcă”, ”personalități emblematice” ș.a.m.d., propagandiștii putiniști preluând pe bandă rulantă toate mizeriile și fake news-urile împroșcate de lătrării lui Dan ”Felix” Voiculescu și Sebastian Ghiță.

Vineri seara, în prime-time, incorigibila soție PSD-istă Oana Stancu a pregătit o ultimă ”armă” anti-Nicușor Dan, aducându-l în studioul A3 pe rusofilul purulent Dan Puric, care a debitat o sumedenie de inepții și obrăznicii grozave – cică noi, românii, ne-am afla într-un moment de mare cumpănă și, dacă nu o votăm pe Gabriela Firea să fie primăriță încă patru ani, riscăm să se aleagă praful de tot și de toate. În aceeași notă apocaliptică, acest impostor s-a erijat în propagandist PSD, repetând că ar avea loc o luptă între bine și rău. Vă amintim că actorașul ratat Puric este un soi de Nostradamus la Sputnik.md, unde și Oana Stancu este preluată până la saturație, alături de tonomatele Mihai Gâdea, Mircea Badea, Victor Ciutacu, Mugur Ciuvică ș.a.m.d..

Podul.ro a dezvăluit AICI că soția șefului ”secției românești” a Sputnik.md, Dragoș Dumitriu – am numit-o pe Roberta Dumitriu – lucrează de ani de zile în trustul Intact, patronat de Dan ”Felix” Voiculescu, în prezent fiind producătoare la Radio ZU (și colegă cu Mircea Badea), după ce în trecut a fost angajată, tot ca producătoare, la Antena 1 și Antena Stars. Vă prezentăm în exclusivitate, mai jos, o serie de poze de la nunta Robertei cu Dragoș Dumitriu, când propagandistul putinist semăna cu Elvis Costello și era amator de limba engleză.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.