Dacă va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, Gabriela Firea va fi candidata PSD la Cotroceni, în 2024. Avertismentul europarlamentarului PNL Siegfried Mureșan


Dacă va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, Gabriela Firea va fi candidata PSD la Cotroceni, în 2024. Avertismentul europarlamentarului PNL Siegfried Mureșan

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan avertizează, pe Facebook, că Gabriela Firea va deveni candidata PSD la președinție, în 2024, dacă va câștiga acum un nou mandat la Primăria Capitalei.

”Pentru a împiedica acest lucru trebuie să ieșim acum la vot. Votăm împotriva Gabrielei Firea. Votăm Nicușor Dan”, este apelul europarlamentarului.

Vă prezentăm comentariile lui Siegfried Mureșan:

”Gabriela Firea președintele României 2024.

Vi se pare imposibil?

Vi se pare că e o glumă proastă?

Vi se pare că e un vis urat?

Este exact realitatea pe care am avut-o cu Vasilica Viorica Dăncilă prim ministru al Guvernului României.

A fost posibil fiindcă în anul 2016 noi nu ne-am mobilizat, iar PSD-ul a câștigat alegerile parlamentare.

Dacă câștigă acum alegerile locale Gabriela Firea va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024.

Pentru a împiedica acest lucru trebuie să ieșim acum la vot.

Votăm împotriva Gabrielei Firea.

Votăm Nicușor Dan”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.