Doliu la Antena 3: Gâdea, în lacrimi! Câte procente are în față Nicușor Dan în bătălia cu Firea


Doliu la Antena 3: Gâdea, în lacrimi! Câte procente are în față Nicușor Dan în bătălia cu Firea

La ora 19.00, cu două ore înainte de închiderea urnelor, Nicuşor Dan avea un avans de 5 procente în faţa Gabrielei Firea, susţin surse politice pentru Adevărul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL-urilor. Diferenţa va creşte în cazul în care prezenţa la urne se va menţine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea câştiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai strânsă luptă se duce la Sectorul 4.

Singurul sector unde dreapta nu mai are nicio șansă este Sectorul 3, fieful lui Robert Negoiță. În rest, în cazul celorlalte sectoare, soarta alegerilor se joacă până în ultima clipă.

Jurnalistul Cristian Andrei de la Europa Liberă a anunțat că se amplifică tensiunile în PSD din pricina avansului pe care îl are Nicușor Dan față de Firea. Concret, Ciolacu și camarila sa sunt prezenți la sediul PSD din Kiseleff, în timp ce Gabriela Firea s-a izolat la sediul PSD din Băneasa.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.