Predicțiile lui Stelian Tănase: PSD va deveni un cadavru politic! Alegerile parlamentare vor fi un DEZASTRU pentru Ciolacu&Co. PNL și USR să nu adoarmă în front


Predicțiile lui Stelian Tănase: PSD va deveni un cadavru politic! Alegerile parlamentare vor fi un DEZASTRU pentru Ciolacu&Co. PNL și USR să nu adoarmă în front

Toate semnele și indiciile arată că PSD este un soi de Titanic care se îndreaptă cu repeziciune spre icebergul nocturn al alegerilor parlamentare, ciocnire în care va înregistra un dezastru electoral de proporții, susține istoricul și scriitorul Stelian Tănase, pe Facebook.

Pentru ca dezastrul PSD să fie cât mai amplu, avertizează istoricul, PNL și USR nu trebuie nici să adoarmă în front, nici să dea curs tensiunilor și scandalurilor, fiindcă partidul condus de baronul Marcel Ciolacu nu este încă un cadavru politic, dar e pe cale să devină.

Vă prezentăm comentariile lui Stelian Tănase:

”PSD seamănă tot mai mult cu Titanicul. Aisbergul e reprezentat de alegerile parlamentare. Umează șocul ciocnirii nocturne si căderea in abisuri. La PSD s-a instalat o atmosferă ca in preziua sfirsitului lumii. Nimeni nu stie ca să facă, pe unde sa scape. Tenori din PSD mai ies la rampă și fac declaratii, dar numai din reflex. Motivul – să își facă puțin curaj pentru dezastrul electoral care se apropie. Cei mai realiști își cauta alte orizonturi. Fie să se retragă din politica, daca mierea din borcan s-a terminat. Fie să-si gasesca un locșor la alt partid. Destui pesedei vor candida ca independenti sau în formațiuni fantomă.

Singura șansa a lui Ciolacu & Dâncu să se salveze este să ii cuprinda pe liberali si useriști amețeala succesului si sa facă o campanie slaba, convinsi că deja au cistigat alegerile parlamentare.

Atenție la dreapta – PSD nu e încă un cadavru politic. S-ar putea în agonie să mai izbeasca o data cu coada și să vă doboare. Așa că fiți cu bagare de seama. Mai lăsați certurile dintre voi, si mai ales orgoliile. Uitati-vă fix la adversar și observați că a scos armele din rastel și le curăță ca să fie gata în confruntarea din decembrie. La PSD campania deja a început.

Orban, Barna & Cioloș nu mai dormiți în front! Sunați adunarea. Petrecerea lăsați-o pentru mai tîrziu. Se aude!?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.