Scriitorul Marian Voicu demantelează campaniile de fake news revărsate de Rusia dincolo de Prut. Minciunile și demența Kremlinului


Scriitorul Marian Voicu demantelează campaniile de fake news revărsate de Rusia dincolo de Prut. Minciunile și demența Kremlinului

Scriitorul, jurnalistul și omul de televiziune Marian Voicu realizează, în mod uzual, un buletin al fake news-urilor revărsate de Rusia și de oamenii ei dincolo de Prut pentru a-l ajuta pe rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon să câștige un nou mandat prezidențial.

Vă prezentăm o sinteză a lui Marian Voicu:

”Oligarhii-fugari ai Moldovei, România, Occidentul și, evident, George Soros, au luat în soldă opoziția de la Chișinău și caută să pună un reprezentant al acesteia în fotoliul prezidențial.

Dacă viitorul președinte – neapărat cetățean străin – va fi omul Occidentului, în Republica Moldova va fi aplicată imediat agenda LGBT, iar pensiile vor fi anulate.

Pe deasupra, Transnistria se pregătește de independență, iar singurul care o poate opri – prin federalizare – este bunul creștin ortodox, familist convins și apărător al statalității, Igor Dodon.

Și ca și cum toate acestea n-ar fi fost de-ajuns, moldovenilor li s-a mai spus săptămâna trecută și că rapacele imperiu american își obligă ‹aliații› să îi întrețină militarii și să îi cumpere armamentul, iar elitele mondiale – în frunte cu mai-sus-menționatul Soros – lucrează în laboratoare la o nouă specie de robi și la distrugerea Republicii Moldova”.

Vă invităm să citiți și să distribuiți acest BULETIN al fake news-ului de dincolo de Prut

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.