2 deputați PNL la sfârșit de mandat: Roman ajută PSD cu măgării, Raețchi luptă pentru burse, relații și progres


2 deputați PNL la sfârșit de mandat: Roman ajută PSD cu măgării, Raețchi luptă pentru burse, relații și progres

La sfârșit de mandat, unii vor să mai rezolve câte ceva. Florin Roman vrea să ajute PSD-ul la niște măgării.

Prima a fost să mai dea niște bani (de unde?) celor de la ASF, care deja sunt plătiți cât președintele Franței. Era o grabă mare să îi ajute. Dl Roman și PSD-ul.

Acum a găsit altceva. Să ciuntească legea 544, celebra lege a accesului la informații publice. O modalitate de a ști ce se întâmplă în instituțiile statului. O lege care a împiedicat multe abuzuri și a servit la demascarea altora. O lege de care PSD s-a împiedicat de multe ori.

Acum vor să o modifice în procedură de urgență. Arde țara fără asta. Printre inițiatorii modificarii, un grup organizat de PSD-iști, hop și dl Roman de la PNL.

Dl Raețchi revine cu legea parteriatului civil. Nu va reuși să o treacă, dar va da bine la burse și invitații viitoare la congrese ce luptă pentru progres.

Poate reușește măcar legalizarea legăturii dintre dl Roman și PSD, să se ia oamenii cu acte, să fie o treabă serioasă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.